Progresul Pecica

În seara în care Retezatul s-a întors în Liga 3-a, veteranii din Hațeg au făcut spectacol în compania prietenilor pecicani!





25 iunie 2022 e ziua în care Retezatul Hațeg a revenit după 12 ani în Liga 3-a, dar și cea în care veteranii formației din „Țara Zimbrilor” i-au avut invitați la deja tradiționala „dublă” estivală pe omologii lor de la Progresul Pecica. Cele două grupări au legat o relație strânsă de prietenie de la barajul de promovare în eșalonul terț, din 2019, câștigat de pecicani cu scorul general de 3-1. De atunci, pecicanii reprezintă onorabil județul Arad în Liga 3-a, acolo unde acum ajung și cei de la Hațeg după 4-1 la general cu Magica Balta Caransebeş (Caraș Severin).

De altfel, acest scor a fost înregistrat în tur, în județul Hunedoara, astfel că echipa de old boys s-a putut axa pe „miuța” cu amicii din Pecica, disputată pe cocheta bază de la Sântămaria Orlea. Spectacolul a fost garantat, iar configurația finală a tabelei vorbește de la sine: 9-9, golgheterul Progresului fiind chiar fostul Ministru de Interne, Traian Constantin Igaș, cu trei reușite. Au mai înscris pentru Pecica: Pilan 2, primarul Antal (din penalty), Cazacu, Danci și Toman. „Le mulțumim celor din Hațeg pentru seara specială și îi felicităm pentru promovarea frumoasă în Liga 3-a, poate ne vom întâlni la anul. Până atunci, avem returul cu veteranii joi, la Pecica, nu acceptăm motivări din partea adversarilor noștri”, a transmis Cristi Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”.

La fel de spectaculoasă a fost și repriza a treia, întreținută de formația Grecu, la care s-au aliniat, ca și în „iarbă”, următorii:

Hațeg: Dacian Grozoni, Gabi Danică, Cristian Costache, Ciprian Coraiescu, Gabi Iliescu, Liviu Iordan, Remus Ianc, Flavius Itu, Dani Grozoni , Paul, Dănuț Olăresc, Victor Alb

Pecica: Petru Antal, Geani Cazacu, Viorel Toman, Petru Danci, Dimitrie Jucu, Claudiu Ciobanu, Raul Cionca, Cristian Pilan, Constantin Igaș, supervizați de: Dorel Găvruță, Ghiță Cionca și Daniel Morar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button