UTA Arad

A semnat deja Postolachi cu UTA? Vârful moldovean va putea fi văzut și deseară (ora 19) la lucru, împotriva Vojvodinei!





Din câte se pare, Virgiliu Postolachi a devenit oficial fotbalistul UTA-ei. Atacantul de 22 de ani, internațional moldovean, ar fi semnat în cantonamentul arădenilor de la Rogla un contract valabil până în vara anului 2025.

Mutarea nu a fost încă confirmată de clubul arădean, însă din informațiile noastre, completate și de Real Studio pe Facebook, dar și de transfermarkt, Poenaru și-a primit atacantul de gabarit de care avea nevoie la UTA.

Iată și anunțul complet al celor de la Real Studio:

„Deal done

Virgiliu Postolachi este oficial noul jucător al celor de la UTA Arad. 

Atacantul moldovean în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu formația antrenată de Ilie Poenaru, din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Mouscron. 

Cotat la 100 mii euro conform Transfermarkt, Postolachi a făcut junioratul la Paris Saint Germain și a evoluat un sezon și la echipa secundă a celor de la Lille. De atunci, acesta a mai jucat și pentru Vendsyssel, echipă din Danemarca”

Amicalul cu Voivodina începe la 19 și nu la 18

După 5-1 cu Maritsa Plovdiv, Bătrâna Doamnă va intra pe teren în această seară pentru al doilea amical al cantonamentului de la Rogla. Adversarul arădenilor este Voivodina Novi Sad, echipă de primă ligă din Serbia. După dubla și pasa decisivă cu bulgarii, Postolachi are din nou șansa să confirme încrederea lui Ilie Poenaru în calitățile sale. Meciul începe la ora 19 și nu 18, așa cum fusese programat inițial și va putea fi urmărit în direct pe pagina de YouTube a clubului UTA.

8 comentarii

  1. Pare un transfer bun. Ramane de vazut de ce un fotbalist curtat si de Nationala Romaniei nu joaca mai sus, si a ales UTA. Are un CV bun dar se pare ca pina acum nu prea astat mult pe niciunde. Sa il mai vedem , apoi vom sti…ce si cit poate.

    0
    0
    1. Sunt sigur ca o sa fie un transfer bun,acest Postolachi, dar nu e rau sa urmarim deseara pe Youtube si pe pustiul de 17 ani,titular la Voivodina Novi Sad,atacantul central Jovan Milosevici.Nu ar fii rea o oferta din partea UTA-ei si pentru acesta. Hai UTA. Hai Aradul.

      0
      0
        1. 2-0 la pauza pentru sarbi…Pe You Tube gasesti la @FK Vojvodina sau pe fb.Am scris si linkul copiat mai devreme dar nu a aparut.

          0
          0
      1. daca are viata anti sportiva eu zic sa-l inchidem in adapostul extra atomic din pivnita AJF de sub BIBI..

        0
        0
  2. BALAURE, ai facut-o de oaie !!! Pai tu astepti sa degajezi pana ce vine atacantul de la sarbi sa te contreze ? Dai mai nene in minge,cat ti mingea pana sa o degajezi ? Te o fi luat somnul ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button