Arhivă articole

Alesia Sferlea şi-a completat palmaresul balcanic: este triplă medaliată, cu încă două podiumuri!


Jucătoarea de tenis de masă a CSM Arad, Alesia Sferlea, şi-a completat palmaresul de la Campionatele Balcanice de juniori de la Albena (Bulgaria), din acest an. După titlul balcanic obţinut cu echipa României, Alesia a mai urcat de două ori pe podium la nivel de cadete (junioare II), obţinând medalia de argint în proba de simplu şi pe cea de bronz la dublu mixt, alături de Luca Oprea, de la CSA Steaua.

La simplu, după ce şi-a câştigat grupa, cu victorii pe linie în faţa unor jucătoare din Bulgaria, Grecia şi Albania, eleva lui Cristi Dodean le-a învins pe Ana Sladoje (Bosnia), în optimi, scor 4-0 la seturi, Mutlu Sidelya (Bulgarai), în sferturi, scor 4-1 şi Simsek Aybuke Banu (Turcia), în semifinale, 4-2. În finală, Sferlea a cedat în faţa conaţionalei Bianca Mei-Roşu, cu 4-0. La dublu mixt, Sferlea şi Oprea şi-au asigurat medalia de bronz după victoria din sferturi, 3-1 la seturi cu turcii Kerkilloglu şi Demir.

Aur la echipe, argint la simplu şi bronz la dublu mixt!

Jucătoarea CSM-ului a concurat şi la dublu feminin, alături de albeneza Gjata, cele două fiind eliminate în optimi, 0-3, de tandemul din Moldova, Mihailov-Sireac. Per total, delegaţia tricoloră a dominat de o manieră categorică ediţia din acest an a Campionatelor Balcanice, cei 14 sportivi obţinând un total de 22 de medalii, cele mai multe din competiţie. „Tricolorii” au urcat pe  podium în toate probele de concurs la cadeţi şi juniori, iar România a câştigat pe linie probele pe echipe.

csmarad.ro

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.