Rugby

Zile pline pentru micii rugbiști arădeni pe Litoral: După „naționale”, au jucat și pe plajă!





Pentru câteva zile, Constanța a concentrat schimbul de mâine al rugby-ului românesc în cadrul a două competiții juvenile. Mai întâi, am avut parte de turneul cu numărul doi al „naționalelor” de U 8, U 10 și U12, Warriors Arad alegându-se cu un loc 2 și un loc 5 la primele categorii de vârstă menționate, după care s-a jucat rugby pe plajă.

Mai precis, Blue Beach din Mamaia a adunat la start echipe la șase categorii de vârstă (U8, U10, U12, U14, U 16 și U. 17), arădenii pregătiți de Marian Grindei și Eugen Argintaru aliniind doar formațiile de copii U8 și U10, adică:  Sofia Grindei, Andrei Sferle, Elina Sferle, Sebastian Vancea, Luca Rață, Damian Sabău, Alexandru Căpățână, Ștefania Turlacta, Eduard Caravan, respectiv Oliver Sârbu, Rareș Casapu, Marc Adam, Tudor  Cojocaru, Patrick Pintea, Darius Becheru, Fabian Stanca, Sebastian Condrachi, David Oancea.

Ca de obicei, organizatorii nu au făcut la final nicio departajare între participanți, ce i-au premiat la fel indiferent de rezultate, cu medalii, cupe și diplome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button