Superliga

Liga 1 devine Superliga, noua minge oficială este Select Brillant Super TB!





Liga Profesionistă de Fotbal stabilește azi țintarul noului sezon din Liga 1, la startul căruia se aliniază 16 echipe: CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova, Rapid, Farul, FC Botoșani, FC Argeș, FC Voluntari, FCU Craiova, Sepsi, Chindia, UTA, CS Mioveni, Petrolul, Hermannstadt șiU Cluj. Cu ocazia Adunării Generale a LPF, desfășurată la Marriott – Bucharest Grand Hotel, a fost prezentat noul sponsor al primei divizii din România, Superbet, care va da și numele competiției. Din acest sezon, numele primului eșalon românesc se va schimba în Superliga.

„Parteneriatul s-a încheiat pentru 2 ani cât mai există contract cu LPF. Suma nu e confidențială, dar este parte din cele 28 de milioane de euro, pe care îi plătim noi Ligii pentru drepturile TV și cele comerciale. Acest parteneriat face parte din contractul pentru drepturile de televizare și cele comericiale ale SuperLigii. Cei trei parteneri, LPF, sAD și SuperBet își propun ca împreună să crească numărul de spectatori pe stadioane și audiența TV. Doi ani de zile s-a jucat cu stadioane goale, a fost pandemie, de acum se încearcă atragerea spectatorilor pe stadioane, ar trebui ca toate cluburile să facă acest lucru, să meargă spectatorii ca la o distracție. Genul de entertaiment american este modelul care ar trebui urmat. Părinții ar trebui să meargă cu copii la stadion, să petreacă împreună mai mult timp. Trebuie crescută audiența pentru a fi mulțumiți partenerii care transmit competiția, cu accent pe tinerii care trebuie atrași spre fotbal”, a spus Orlando Nicoară, șeful eAD, compania care deține drepturile TV.

Mingea oficială va fi tot Select, branduită cu sponsorul SuperBet, și va purte numele Select Brillant Super TB. Meciurile de Superliga vor avea din acest an și VAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button