Sporturi de contact

Medaliat cu argint la European Open Cluj, judoka Luca Kunszabo e bine înfiipt în cursa pentru Olimpiada din 2024!





Rezultat important pentru arădeanul Luca Kunszabo (26 de ani) la European Open Cluj la judo. Revenit pe tatami după o accidentare ce l-a ținut pe margine aproape un an de zile, cel poreclit „Mister ippon” a pierdut un singur meci pe Someș în cadrul categoriei 100 de kilograme.

După ce a trecut prin ippon de sportivi din Canada, Italia şi România, Kunszabo (foto 1, stânga) a cedat la puncte în fața cubanezului Ashley Gonzalez. Campion mondial şi medaliat cu argint la Jocurile Olimpice, Gonzalez a fost naturalizat și va reprezenta România la viitoarele competiţii de anvergură.

Profesor în cadrul secţiei de judo a Clubului Sportiv Şcolar Gloria Arad şi component al lotului naţional de seniori, Kunszabo adună puncte preţioase la aceste Open-uri continentale pentru visul de a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Recent sportivul arădean a obținut și un loc 5 la Openul european de la Praga.

În cadrul aceleași competiții de anvergură desfășurată în Sala Horia Demian din Cluj și Lorena Podelenczki (foto 2) a obținut medalia de argint în cadrul categoriei 78 kg. Sportiva din Oradea, legitimată la CS Universitatea Arad aspiră, la rându-i, la Olimpiada din capitala Franței.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button