UTA Arad

Bibarț s-a pus pe treabă la stadion în preziua Supercupei: „Amplasăm 11 figurine din metal solid, desființăm gardul și facem piațetă!”





Călin Bibarț nu putea pierde ocazia să-și lege cumva imaginea de meciul de Supercupă, ce va avea loc sâmbătă seara, la Arad. Dintre toate zilele anului, primarul Aradului a ales-o pe cea ce precede confruntarea dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a monta fotbaliștii de metal, care să delimiteze – cumva – Calea Aurel Vlaicu de viitoarea piațetă din fața arenei „Francisc Neuman”.

Bibarț anunță din nou că gardul de fontă va fi desființat începând de săptămâna viitoare, iar Primăria va trece – probabil – și la „înverzirea” noii piațete. Mai rămâne de văzut unde își vor parca de acum înainte jucătorii UTA-ei sau alți „oficiali” mașinile înainte de meciurile oficiale, dar asta nu mai e problema edilului. „Încercăm să ne ținem de cuvânt la finalizarea stadionului. Așa era în proiect, acest gard și această mică piațetă total nefolosită. Am promis că vom desființa gardul, au fost mai multe variante pe care să le folosim. Având partea de fundație, s-a optat să avem amplasate 11 figurine din metal solid, care reprezintă 11 jucători în culorile UTA-ei, alb și roșu, le montăm acum. Nu vom putea desființa gardul astăzi, pentru că e meciul de mâine și vă așteptăm la Supercupa României. Săptămâna viitoare vom continua cu băncuțe, coșuri de gunoi, luăm și gardul și va deveni o zonă, să-i spunem – publică și cred că va arăta bine. Figurinele sunt în diferite poziții, în funcție de locul din teren, să spunem, în care se află jucătorul. Cred că va arăta mult mai bine decât un gard prin care să ținem la distanță oamenii de stadion. Ne dorim invers, să vină cât mai mulți la stadion și mai ales cât mai mulți copii. Ne vedem mâine la Supercupa României și sperăm ca noi într-o săptămână și ceva, maxim două, să finalizăm toată lucrarea de aici, va fi ceva  frumos”, a declarat primarul Aradului.

14 comentarii

  1. Ideea articolului nu cred că e aceea de a arăta că se face sau nu se face ,e vorba de momentul ales pentru aceste lucrari,cumva te duce cu gândul la celebrele campanii electorale cu momeli și promisiuni care prind mereu la public.

    0
    0
    1. Sonorizare nouă!!! Sa se auda bine sa mearga melodii cu UTA!! SA DEA TONUL PE STADION ŞI CEVA PROTECŢIE LA STADION, O ANVELOPARE CÂT DE CAT!

      0
      0
  2. Nu pot sa nu observ antipatia celor de la Sportarad pentru Bibart si in acelasi timp iubirea ce o poarta pentru Bâlcea…parca era vorba ca nu se face politica pe aici, nu de alta dar unora dintre noi ne este scârbă de ambele personaje…

    0
    0
    1. eu cred ca atunci cand cineva iti este antipatic, nu scrii de el, nu ii pui numele in titlu, poze cu el, declaratii, mai degraba il neglijezi … cand cineva iti este prieten cred ca este normal sa pomenesti de el atunci cand are actiuni benefice sportului, fotbalului in particular si Aradului … oare nationala U20 care va veni in toamna sa joace la Arad vine pentru ca e criza de stadioane in tara sau pentru ca s-a implicat cineva si a facut lobby?

      0
      0
  3. Câte locuri de parcare existau în proiectul inițial al stadionului? Era cumva vorba și de un hotel sau mă înșel? El există? Despre ce discutam aici? Acum punem statui, dar gazonul e praf, sistemul de degivrare la fel, plouă în vestiare etc
    Aradul lucrului foarte bine făcut!

    0
    0
  4. Ce treaba am eu cu Bibi?Tocmai acum s-a trezit…serios?Nu stia pana acum situatia cu garduri, de sarma Buzau,penibile,asfalt si ridicare beton,bazin apa peste cota?Da..dar vine seful Burleanu,tot impus politic la sefie,asa ca Bibi trebuie sa ia pozitia de „drepti”…Nu ma bag,dar presimt anumite mesaje catre Burleanu…din partea aradenilor…Omul asta are tupeu…curaj orb chiar…VAR ca VAR dar nu as vrea sa fiu in pielea lui Burleanu maine seara…Presimt asta…

    0
    0
  5. Acest stadion nu va fi omologat niciodată UEFA categ. 4 pt ca numărul de turnicheti e insuficient.
    De aceea au scăzut capacitatea pe scaune de la 12.584 la 11.115 pt a se încadra cât de cât în numărul actual de turnicheți vrăjeală cu normele ISU a fost pt naivi.

    0
    0
  6. Lucian decat sa vina nationala asta care sa facut de ras in 2 meciuri , avem u 19, u 21 asta u 20 e asa fara rost

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button