UTA Arad

Care e adevăratul preț al lui David Miculescu?







Profitând de prezența la partida de Supercupă de la Arad, corespondentul Digi Sport l-a intervievat pe Alexandru Meszar. Printre subiectele abordate de conducătorul UTA-ei a fost și acela legat de David Miculescu, respectiv de cota și prețul său.


Din campionatul României, Rapid a devenit echipa cea mai interesată de „decarul” de 21 de ani al „Bătrânei Doamne”, în timp ce Gigi Becali și-a impus să nu ofere mai mult de o jumătate de milion de euro pentru tânărul utist. Însă, nici giuleștenii nu pot satisface pretențiile emise de Meszar, care a spus următoarele: „Îl vindem dacă primim prețul corect: 1,7 milioane de euro! Nu avem nicio ofertă concretă, dar ăsta e prețul jucătorului”. 


Din ceea ce știm noi, acesta ar fi prețul lui Miculescu pentru echipele din Superligă sau din alte campionate fără un „appeal” deosebit (cum a fost și cazul lui FC Charlotte, din MLS) căci pentru formațiile din Italia, Spania sau Germania, care s-au mai arătat interesate în trecut de internaționalul de tineret al UTA-ei, suma nu este chiar atât de mare. Diferența ar face-o pretențiile din drepturile federative deținute de familia  fotbalistului, care ar putea scădea în momentul în care David ar avea șansa să confirme într-un campionat puternic al Europei.

Conform Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului se ridică la 1,2 milioane de euro. Născut în Timișoara, David Miculescu are la activ 103 meciuri pentru UTA, în care a marcat 14 goluri. La naționala U21 a României, fotbalistul arădenilor are la activ patru selecții și un gol marcat sub tricolor. „Decarul” lui Ilie Poenaru și-a reînnoit în primăvară contractul cu „Bătrâna Doamnă” până în 2024.



8 comentarii

  1. Discuție actualizata pe drept. Din ce vedem, David continua munca la o cariera ce se arata totuși favorabila. E prototipul jucătorului de tenis, care strânge puncte și bani în turnee mici, dar nu a câștigat încă un turneu de mare sleam. Sume de transfer au fost atinse la el dar la echipe europene de top, trebuie sa fii convingător. Convingător prin goluri, faze de asist, energie proprie vârstei. Speram sa fie anul lui. Ne bazam pe ceva care atrage la el. Nu copiază pe nimeni, are un stil propriu. Deși întrat trecător în plan doi, nu este cu nimic mai prejos decât primii trei jucători de aceiași vârstă de la FCSB. Discuția cu Rapid e absolut comerciala și noul lor patron poate achita suma cerut. Ca și fotbal, David, trebuie sa opteze pentru Europa, singura care validează la fotbal munca și talentul. BAFTA !!

    0
    0
  2. Ce preț fraților jumătate din bani vor intra la impresar și tatăl lui Miculescu.
    Așa a negociat marele manager Meszar aducerea lui de la Electrica Timișoara.
    UTA iar se va alege cu praful de pe tobă. TREZIȚI-VĂ!

    0
    0
      1. daca cereau timisenii vreo sută de mii de euro mai ajungea la UTA?

        0
        0
  3. Eu nu sint specialist,…doar suporter, care citeste cam tot ce apare, despre fotbal. Cred ca D Miculescu a ajuns la maximum ce poate oferi, la UTA. O noua provocare,la o echipa cu pretentii, mai mari , poate l-ar ajuta sa creasca , in continuare. Cred ca un transfer …afara, i-ar prinde bine. UTA, desigur va dori sa il valorifice, cit mai bine. Nu cred ca azi D Miculescu ar putea fi vandut , in tara,..cu peste 1-1,2 milioane Euro, si asta nu e sigur. Se spune ca …” fraier este cine plateste,..nu cine cere”. Ca o parere, este cam tarziu sa fie vandut , acuma, campionatul este pe incepute, si doar Stahl e inlocuitor, dar are alt profil. Astept cu nerabdare si indoieli noul campionat, sper sa fie bine.

    0
    0
  4. Cineva a avut ochi buni cand l-a adus de la Timisoara!
    Cat @valora@ atunci? – intrebare pentru carcotasii anti Meszar….
    V-ati fi dat voi banii vostri de la CEC pariind ca v-a ajunge odata sa valoreze peste 1 milion?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button