UTA Arad

Deplasări la indigo pentru UTA în primele etape, FC Argeș și-a completat lotul cu un atacant camerunez





Ediția 2022-2023 a Superligii debutează în weekend, cu UTA evoluând la Pitești, contra lui FC Argeș. Ziua – sâmbătă, ora 18, 30, care se păstrează și pentru următoarea deplasare a arădenilor, cea din etapa a treia, de pe 30 iulie. Chiar și județul în care vor juca elevii lui Ilie Poenaru e același și asta pentru că adversarul din penultima zi a acestei luni, FC Voluntari, e găzduit în startul de sezonului de arena Orășenească din Mioveni. Pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari se schimbă gazonul în această lună.

Așadar, „Bătrâna Doamnă” va avea la dispoziție doar 4 zile să pregătească „ciocnirea” cu trupa lui Liviu Ciubotariu, atâta timp cât împotriva Petrolului, în runda secundă, va juca pe „Francisc Neuman” luni, 24 iulie, de la ora 21,30.

Revenind puțin la jocul cu FC Argeș, să spunem că Andrei Prepeliță și-a completat chiar astăzi lotul cu încă un atacant. Camerunezul Paul-Arnold Garita are 27 de ani și vine din a 3-a ligă franceză, de la echipa Football Bourg en Bresse Péronnas 01. În sezonul recent încheiat a marcat 10 goluri în cele 32 de jocuri disputate. Vârful de 1,86 metri are o cota de 400 de mii de euro pe transfermarkt și e cel de-al 15-lea transfer estival al piteștenilor

3 comentarii

  1. Chiar nu ma intereseaza ce transferuri a facut Arges,nu ma impresioneaza deloc,in doua clipe si trei miscari,primarul decide absolut totul pe acolo,Prepelita este mereu sub ghilotina,mai nou si Stanciu pe la butoane…Noi trebuie sa pornim cu dreptul,hotarati…si atat! De restul..”Marasesti”
    Cat despre data de luni,24,ceva imi da cu virgula…Pe calendarul meu imi da duminica…Am gresit cu ceva?Luni ar fi 25…Poate gresesc,ma mai uit pe calendar…Ca matza-n calendar..:-)

    0
    0
  2. Numai întrecerea pe puncte, prin etape trei, patru ne va edifica asupra potențialului echipei. Și specialiștii așteaptă pentru pentru prima data exprimarea tehnica de excepție a străinilor. Asta în contextul ilegal al stopării dreptului la munca, decretat de ministru. Și echipele sunt chemate la un audit de transferuri. Cati noi veniți, proporțional sunt utili, câți indispensabili. Și caravana jucătorilor autohtoni primește provocarea la concurenta sportiva. Examen și pentru pregătitor generațiilor de juniori. Trebuiesc schimbate forme de pregătire, și mentalități vetuste. În august, pe grupe regionale va începe întrecerea cadetilor cu opțiuni pentru primele echipe. E vremea de urcat pe scări valorice.

    0
    0
    1. Absolut corect spus @ Ionescu Gavrila doar ca asa cum scrieti dvs,3-4 etape pot insemna 9-12 puncte sau o medie buna macar,adversari abordabili in sensul ca tzintarul ne cam surade faptic…Mai vedem…mereu cu optimism…
      Echipa are nevoie de liniste maxima,nu de sapatori la temelie…Potential exista,dar nu sub orice forma…Sa inteleaga fiecare ceea ce doreste…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button