Progresul Pecica

Pecica în nuanțe „roș-albe” s-a reunit sub comanda lui Petcuț și Bozian, divizionara terță ar mai putea primi întăriri de la prima echipă a UTA-ei!





A început aventura Progresului Pecica, colorată mult în „alb-roșu” prin parteneriatul cu UTA. Divizionara terță dă o mână de ajutor în creșterea juniorilor ˜„Bătrânei Doamne”, dar, în același timp, își asigură și ea continuitatea fără a avea chletuielile din sezoanele trecute. Palma a fost bătută defitinitiv de cele două conduceri în zilele trecute, inclusiv asupra componenței staffului tehnic ce arată astfel: Mihai Petcuț, Bogdan Bozian și Dan Țapoș.

Cei trei au condus în această seară primul antrenament al verii, având la dispoziție un lot de 20 de jucători, cu mulți jucători tineri, de la UTA și Pecica, dar și „elemente” de experiență ce vor lega echipa. Juniorii aleși de Petcuț și colaboratorii săi sunt născuți între 2003 și 2007 și numesc: Roșca, Roșu (portari) – Sarkozi, Puta, Borcea, Cristi Mihai, Indreica, Stanciu, Marinescu, Răchită, R. Bănățan, Gruia și Chiriac. La antrenamentul din această seară a participat și portarul Burtic, dar el va evolua pentru UTA U17 în noul sezon. Absenți motivați au fost Gomboș și Cîmpan. Totodată, s-ar putea ca de la prima echipă a UTA-ei să mai ajungă la Pecica pentru a juca, constant, Pătlăgică și Andrieș. Seniorii Progresului sunt: Arsene, Bozian, Wild, Aldan, Moraru și Capătă. 

Parteneriatul dintre cele două grupări arădene a fost discutat pentru prima oară în iarnă și acum s-a concretizat și faptic. „Clubul UTA își dorea să colaboreze cu un club de Liga 3-a pentru mai mulți dintre copiii săi, care să și fie pregătiți de un antrenor din cadrul Academiei. Primele discuții au avut loc în februarie și am rămas să batem totul în cuie în această vară, pentru sezonul 2022-2023. Ne-am înțeles asupra tuturor aspectelor, iar în această seară ne-am apucat de treabă. Mihai Petcuț, Bogdan Bozian și Dan Țapoș țin mereu legătura cu domnul Ilie Poenaru și colaboratorii săi, există un program de pregătire sugerat de stafful tehnic al UTA-ei. Pecica va fi și prima alegere pentru jocurile școală ale primei echipe utiste, este o colaborare din care toată lumea are de câștigat”, a menționat Cristian Pilan, directorul sportiv al Progresului.

Noua formație a pecicanilor începe seria meciurilor amicale sâmbătă, la Comloșu Mare (Liga 4-a Timiș). Restul adversarilor din perioada de pregătire a Progresului sunt: Felnac (23 iulie), Crișul (30 iulie), Păuliș (3 august), Periam (6 august), Lipova (9 august), Ghiroda și Giarmata Vii (12 august) și Sântana (20 august).

4 comentarii

  1. Domnii de la Pecica,de ce nu încercati sa faceti o echipa pentru promovare..la ce baza sportiva aveti meritați liga 2.

    0
    0
  2. Perfect!Chiar suna bine!Vad jucatori tineri,Atletico 2007,UTA si altii….Plus ca au si pecicanii tineret foarte promitator pe care ii stiu de mici…Uite satelitul demult asteptat…Felicitari ambelor parti!
    Sa fie doar spre excelent!Bravo!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button