UTA Arad

Mitingul fanilor începe în seara meciului cu Petrolul în Piața Avram Iancu!





UTA debutează în Superligă mâine, la Pitești, dar ziua cu adevărat caldă se anunță cea în care Petrolul vizitează Aradul, în cadrul etapei cu numărul doi. Pe 25 iulie, suporterii care susțin că UTA e ținută captivă de actuala conducere a „roș-albilor”, ce îi ține în stand-by pe investitorii arădeni dornici să preia clubul, vor participa la un miting ce începe în Piața Avram Iancu, la ora 18,30 și va continua pe traseul spre arena „Francisc Neuman”. În Calea Aurel Vlaicu, meciul cu „lupii galbeni” începe la ora 21,30.

Ultima oară când fanii „Bătrânei Doamne” s-au adunat în Piața Avram Iancu a fost în vara anului 2020, când conducerea clubului și Primăria Arad le-au oferit posibilitatea să urmărească pe ecran mare meciurile din play-off ale favoriților, cu Turris Turnu Măgurele, Petrolul și Rapid. Atunci, porțile arenei „Motorul” au rămas închise în contextul pandemiei de COVID. Ulterior, după promovarea echipei în Liga 1, la finalul remizei cu FC Argeș, sărbătoarea susținătorilor în alb și roșu a avut loc pe platoul din fața Primăriei.

Suporter Club UTA şi Ultras Arad au și creat o pagină pe Facebook prin care invită fanii la protest și care, până la această oră, au răspuns pozitiv în jur de 580 de persoane. Iată și intriga mitingului, așa cum e prezentată de organizatori:De prea mult timp, suporterii Bătrânei Doamne sunt mințiți și tinuți departe de tot ceea ce se întâmplă în viața echipei lor de suflet! Conducerea clubului UTA respinge orice încercare a arădenilor de a contribui la profesionalizarea și dezvoltarea echipei şi brandului pe care îl reprezintă. Lipsa de transparență a celor care trag sforile la club, dar și suspiciunile tot mai mari și indiciile tot mai clare asupra unor prejudicii semnificative create de aceștia sunt ascunse subtil în spatele unei cortine a liniștii. Simțim tot mai des faptul că se folosesc de istoria și tradiția din spatele acestui simbol al Aradului, dar şi de atașamentul necondiționat al fanilor alb-roșii. Pas cu pas, se pare că UTA a devenit o jucărie în mâinile unor oameni care au profitat de tăcerea noastră și ne vând de ani de zile falsa impresie a stabilității pentru a-și continua manevrele și, iată, a venit ziua în care le vom transmite cu ajutorul întregului oraș faptul că nu mai acceptăm așa ceva! Ne-am săturat de medicritate și secretisme! Ne-am săturat de batjocură! Vrem UTA liberă!”

13 comentarii

  1. voi fi acolo nu pt galerie,voi fi acolo pt acei investitori ,stiu ca vor binele utei pt ca sint utisti,vrem mai mult ,vreau sa prind si eu in viata asta cupe ,titluri,meciuri internationale,etc forza uta oriunde,oricand

    0
    0
  2. Aici as dori un punct de vedere al unui jurist specializat in astfel de spete.Aspectele de natura juridica sunt mult mai complexe decat intelegem noi fanii, abonatii, suporterii de rand ai UT-ei.In primul rand ,daca te-ai afiliiat la Liga ,in calitate de AFC(ONG) nu stiu daca peste noapte te poti transforma in SA.OK,sa pregatesti toate demersurile pentru campionatul viitor,asta da. Apoi garantiile bancare pe care le dau viitorii actionari ca pe o perioada de minim 5 ani,ca nu vor fi probleme de management si financiare la echipa.Acum toti sunt uniti si hotarati sa preia UTA, dar ce se intampla daca dupa doua luni,daca unul dintre ei da faliment in bussinesurile lui si nu mai poate onora ceea ce a promis ?Apoi toti vrem ca UTA sa fie finantata, sa avem buget cat mai mare, dar in acelasi timp ordinea mondiala este pe tobogan.Fotbalul romanesc ,la toate nivelurile este tot mai jos, iar cand afacerile nu mai merg, asa zisii investitori se retrag incet incet sau reduc investitiile si sponsorizarile in sport, respectiv in fotbal.Decat sa bagi 1.000.000 intr-o gaura neagra cum e fotbalul , mai bine bagi 100.000 intru-un inotator, tenisman, karatist, care iti aduce si rezultate.

    0
    0
    1. trecerea de la Asociția la Societate pe acțiuni se poate face doar între sezoane … odata ce se va trece pe S.A. clubul devine proprietatea actionarilor, care vor fi ei …

      0
      0
  3. Nu mai bateti campii cu ascuns cu vrajeli. Eu unul as vrea sa vad o chestie clara. Fratilor noi asa zisi investitori venim si punem pe masa 5 lei. Da sa-i puna . Nu sa vina cu 1,2 lei si sa vrea sa conduca . Ca stiu ca din televiziuni mai vin 2 lei din sponsorizari 0,7 lei, din abonamente si bilete 1 leu si tot asa . Vina pune 5 lei si esti sef . Ca idei au multi . De gestionat stiu multi sa o faca inclusiv presedintii echipelor de liga 2 sau 3. Sunt convins ca ar stii sa conduca clubul in special cei care sunt implicati de mult. Deci concret vin cu suma de …… restul SCU PCR PSD PNL USR nu ne intereseaza. Vrem doar binele UTEI .

    0
    0
    1. Mai Adrian, tocmai au dat investitorii un cominicat in care declara ca platesc toate datariile la samnatura doar sa le spuna SOany carre saunt datoriile exacte. Mai omeni buni mai informati-va, cititi in loc sa debitati asemenea tampenii. Soany nu vrea investitori ca stie ca ies la suprafata toate deturnarile de bani catre el si asociatii lui, stie ca va ajunge la intuneric.

      0
      0
      1. situatia la UTA este similara cu cea din bancul ce il scriu acum, sper sa va prindeti … La granita ruso-chineze se intalnesc un general rus cu un general chinez. Rusul intreaba: Cat? 6, raspunde chinezul. Ce 6? intreaba rusul. Ce cat? intreaba iar chinezul …

        0
        0
  4. Cati vor fi in Piata?580?Fac pariu cu oricine ca nu vor fi mai mult de maxim 100 ultrasi,inclusiv sefii galeriei,vreo 20 care nu se inteleg intre ei…,cu indulgenta 100..Pana la 4000 abonati sau suporteri care umplu tribunele indiferent de meci si adversar,e cale lunga…Ia sa vedem???

    0
    0
    1. Țin eu pariul.
      Dacă pierzi promiți să nu te mai dezlegi de pat noaptea, după ce vă incuie asistentele in salon?

      0
      0
  5. Baahh Giro, sa mor dacă te mai inteleg. Știu ca îl iubești pe Meszar. Ok.
    Dar știu și ca iubești UTA. Și atunci se naște întrebarea…. Pt ca prost nu ești. Ești conștient ca fără investitori, existând sigur un risc, UTA nu va putea trage la titlu, cupe etc, doar cu primaria, Meszar și pizza 5 colturi? Adică tu ce vrei pana la urma, sa rămânem în liga 1, loc 5-12, si asta se poate realiza cu ce avem acum, pt ca ești convins ca mai mult nu se poate sau sa riscam un pic cu investitorii și sa speram la titlu, cupe etc.?
    Când afli răspunsul sa ni l comunici și noua. Ca de pupat Meszar, nu mai avem dubii.
    PS. Respect pt ce a facut omul acesta, Meszar adică. Dar oare nu vrem mai mult? Și dacă riscam….
    Alt PS. Dacă l ai cunoaște pe Grada, spre exemplu, ai rămâne șocat de cât de mult iubește UTA. Asta asa ca fapt….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button