Minifotbal, futsal

Luciano s-a oprit în optimi la „naționalele” de minifotbal de la Râmnicu Vâlcea!





Parcursul lui AC Luciano la Campionatul Național de Minifotbal s-a încheiat în această seară. În șase oameni, arădenii nu au reușit să le țină piept gazdelor de la Boromir Râmnicu Vâlcea, care au câștigat clar meciul din cadrul optimilor de finală: 4-1.

Cristi Negrea a marcat din pasa lui Sergiu Popa pentru un parțial 1-1, după care vâlcenii nu au avut vrut probleme în a se impune. De menționat că Seba Huțan a încasat două goluri după auturi de margine, pe lipsă de marcaj a colegilor săi. Cert este că, una peste alta, Luciano a lăsat o impresie bună într-o formulă redusă: Sebastian Huțan, Adrian Ciornei – Dani Iovu, Manu Pantea, Robi Kocsis, Cristi Negrea, Sergiu Popa și Raul Burcă. Dacă ar fi ajuns în sferturi, de la Arad ar fi sosit la Râmnicu Vâlcea și Luca și Toma Bodri, care, astăzi, au fost titulari pentru Dumbrăvița în victoria cu 2-1 la Dej, într-un amical între divizionare secunde.

De la Râmnicu Vâlcea au lipsit până și conducătorii Lucian Hrincu și Cleo Horgea, care sunt plecați în concediu în Spania, dar care s-au îngrijit de la distanță să nu le lipsească nimic băieților. Totodată, AC Luciano le mulțumește pentru susținere sponosorilor: Terracult Srl, Estate Connect, Afluent și Policlinica Turcin.

Așadar „naționalele” din Zăvoi continuă fără arădeni și cu următoarele sferturi, ce se joacă duminică de la ora 9 și 10, după cum urmează: Boromir – Old Boys București, Juventus Sibiu – Nova Vita Târgu Mureș, Reggio Liriada Brașov – AS Glissando Timișoara, AEK Oradea – Luxury Pescărușul Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button