UTA Arad

UTA – U. Cluj – din nou în Calea Aurel Vlaicu după 12 ani de zile: Meciul e programat sâmbătă, 13 august!





După primele două deplasări din ediția 2022-2023 a Superligii (a treia urmează duminică, la Sfântu Gheorghe), UTA joacă și într-o zi de sâmbătă în fața propriilor suporteri. Se va întâmpla pe 13 august, de la ora 19, în cadrul rundei cu numărul 5. Cele două echipe se întâlnesc din nou pe arena din Calea Aurel Vlaicu după 12 ani de zile, de la acel 1-3 cu scandal, când fanii „roș-albilor” au acuzat o înțelegere cu trupa de pe Someș, care – de altfel – a și promovat în Liga 1 la finalul acelei stagiuni. În schimb, în Liga 1, precedentul joc de pe vechea arenă UTA datează din 2007, când scorul a fost egal: 1-1. Pentru arădeni marca atunci Norbert Varga, iar pe banca „șepcilor roșii” lua loc Adrian Falub, care ulterior avea să o pregătească pe „Bătrâna Doamnă” în două mandate.

Revenind la etapa de peste două săptămâni, televiziunile își rezervă dreptul să mute un meci de duminică pe luni, care vizează pe echipa sau echipele ce ar putea ieși din preliminariile Europa League.

Vineri, 12 august 2022

Ora 21:30 FC Arges – FCU 1948

Sâmbătă, 13 aug 2022

Ora 19:00 UTA Arad – FC Universitatea Cluj

Ora 21:45 FC Petrolul – FC Rapid 1923

Duminică, 14 august 2022

Ora 13:30 FC Voluntari – SEPSI OSK

Ora 16:00 Universitatea Craiova – CS Mioveni

Ora 18:30 FC CFR 1907 Cluj – FC Botoșani

Ora 21:30 FCSB – AFC Chindia Târgoviște

Luni, 15 august 2022

Ora 19:00 FC Farul Constanta – AFC Hermannstadt

11 comentarii

    1. Știi tu, ești pe lângă juniorule, tu și giro le știți pe toate?️am ajuns la concluzia că ești un nimeni lotzi, clar nu e numele tău, și giro clar este citit, versat, etc, ?de multe ori abia aștept să citesc comentariile veteranului giro pt că este cu inima alături de uta, pe când tu ești un nimeni lotzi?, forza uta oriunde, oricând

      0
      0
      1. Stii tu cum este asta @Vanter?Uneori poti sa debordezi de optimism fara a fi constient de situatie faptica,adica se vede de pe planeta Marte ca ceva nu functioneaza in parametri..Asta nu este neaparat ceva negativ,ca sa poti avea taria nebuna,ca sa iti iubesti echipa favorita neconditionat…Eu nu beau cafea,de exemplu…Tabietul meu este UTA,la bine si la greu si mai ales sa nu cred in himere..Am mai trait uneori in promisiuni si sperante dar de fiecare data s-a terminat rau..Rau de tot…De aceea raman partizan la ideea ca ce este si a fost bun sa ramana…Nu pun „botul” la dezinformari si presa aservita unor interese obscure,chiar dubioase,chiar agresive..
        De fiecare data cand s-a facut o miscare ideologica,as putea scrie..”fortata de imprejurari,pe presiune”,s-a terminat in lacrimi amare…NU MAI VREAU!
        Indiferent cati ma injura sau ma contrazic…

        0
        0
  1. Ai dreptate, Lotzi. Acum la echipa e, cu toată supărarea, un proces interesant. Antrenorul e obligat sa se,, strice ” cu senatorii. Senatori care l-au crezut prieten, sau măcar favorabil. Nici cealaltă parte de lot nu e cucerita în totalitate. E speriata dar cuprinde și jucători care vor să-și valorifice o șansă. Și la primul grup exista jucători care, ambițioși, vor sa infirme păreri de început. Apare, speram un mix de încredere alcătuit din cei care vor o șansă și ambițioși. Ar fi ceva !!

    0
    0
  2. LOTZI, care utist nu si-ar dori acest pronostic indraznet spus de tine dar sa stii ca, eu ma abtin a mai da aceste pronosticuri pozitive ,atata timp cat , jucatorii nu au rezultate bune prin jocul pe care ar trebui sa il joace,unul care sa ne incante. La Sepsi, va fi enorm de greu ,o echipa valoroasa si foarte omogena. Acasa cu U, Cluj, la fel un meci foarte, foarte greu chiar daca sunt veniti din liga2a,au adus jucatori destul de buni , la Pitesti daca nu rata ala penalty, la 2-0 pt. ei Argesu cu greu mai revenea pe tabela. Deci POENARU trebuie sa faca ceva cu o bagheta magica ,sa joace echipa !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
      1. Doamne ajuta sa fie asa,dar apoi sa nu ne scrii despre Balint ceva,fixul tau obsesiv…O stim cu totii ca la UTA ajunsese la capatul stiintei profesionale si alte chestii interne,care cumulate s-au terminat pana la urma bine,binisor…Doar ca acum aratam jalnic,haotic…Si cand scriu jalnic,este mult spus…Sa incerce Poenaru sa readuca jocul lui Balint de fundasi,median si cu atacantii de acum, sa marcheze, macar sa vezi atitudine, exprimare,forta de a tine adversarul in corzi….
        Tare imi este teama ca este altceva la mijloc…Se intampla sa ma insel dar foarte rar…
        Ma uit la meciuri si vad ce se cam joaca…FCU a scos coarnele,arata foarte bine,Rapid,nu stiu ce sa zic,Sucu nu a facut fault,presiune,jigniri si subminare, ci a venit la 49% langa Angelescu,nu a dorit acapararea Rapidului prin manipulari..Botosani se mentine…Momentan ne comparam si ne concuram cu Hermanstadt,Mioveni,Targoviste.. anumite emotii sincere…
        Si daca tot am ajuns sa privesc in curtea altora si imi incalc principiile,acest Dan Sucu e bata,lemn la fotbal si recunoaste asta…Isi recunoaste si greseala maxima de a se lua critic fata de alte cluburi,conducatori,a amutit total si nu mai musca…Pana sa ajunga actionar la Rapid,a restaurat complet o baza sportiva pentru Rapid si vad ca urmeaza resuscitarea fostului Pro-Rapid,tot pe banii lui,cu toate ca tot la 49% are actiuni…
        Ok,pentru ca aici am vrut sa ajung…Comparativ,eroii nostri aradeni,iubitori de UTA,investitori pe vorbe scrise pe hartie,planuri de cincinale marete…vor o japca..Inclusiv Florinel manelistul,impresarul,ala cu cardurile false prin America,Marius Stan,etc…Facem, dregem, terenuri de antrenament la ICRTI,Hotel si lansatoare de rachete anti-gravitationale de genul Baronului,din start, Munchausen,a nu se confunda cu Baronul Neuman….
        In jargon s-ar numi….”mai,dar ma mai lasi?”

        0
        0
  3. comenturi de am pwlea cred ca orice om realist stie la sepsi nu luam nici un punct iar cu cluj poate cu mare sansa un egal chinuit dar realist vorbind doua meciuri cu 0 puncte eu asa vad nu ne recomanda nimic suntem la pamant joc moral omogenitate …chiar nimic din pacate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button