Fotbal judeteanProgresul Pecica

Puștii pecicanilor, taxați dur de Păulișana Păuliș în amical





Progresul Pecica s-a deplasat cu o echipă foarte tânără la Sâmbăteni și a cedat, 1-6 (1-2, la pauză) în amicalul cu Păulișana Păuliș, una dintre formațiile cu pretenții din Liga a 4-a. Diferența de scor e puțin mincinoasă, atâta timp cât divizionara terță a mai avut încă cel puțin două-trei ocazii clare, în timp ce partenerul de întrecere a fost extrem de prgmatic. În fine, ultimele trei goluri ale trupei din Podgorie au căzut în ultimele 7 minute de joc.

Grigorean (penalty), Mandache, Narcis Marc (de trei ori) și R. Varga au înscris pentru Păulișana, Câmpan punctând pentru Progresul la scorul de 2-0.

Vasilică Georgiu nu a putut conta pe Mara, Moldovan, Morariu și Maxim, dar a avut o echipă în dispoziție de joc. „Echipa a avut multe realizări astăzi în fața unei echipe tinere. A fost un meci intens, cu ocazii în special de partea celor de la Pecica și asta pentru că noi ne-am cam valorificat în goluri acțiunile. Suntem în grafic cu pregătirea, le cer băieților să scoatem maximum din fiecare antrenament și amical pentru a evolua de la săptămână la săptămână”, a spus antrenorul Păulișanei, care intră pe teren și sâmbătă la Șimand.

În afara lui Moraru și Arsene, Pecica a aliniat doar juniori în testul din această seară. „Sigur, rezultatul este destul de urât, însă – pe undeva – asumat. Echipa este în plin proces de acumulări fizice, băieții aleargă toată ziua și asta se va întâmpla și săptămâna viitoare. Și meciul de azi l-am interpretat ca pe un antrenament fizic, la care au participat doar copiii, plus Arsene, care are ceva probleme personale și și-a făcut azi antrenamentul pe care trebuia să-l facă mâine. E și asta o lecție și pentru copii, cu toate că scorul e puțin exagerat. Nici terenul nu a fost prea bun, cam mic, dar nu mai vreau să găsesc scuze, sper să fie o învățătură de minte pentru toți”, a menționat Mihai Petcuț, antrenorul Progresului, alături de Bogdan Bozian, care împlinește chiar azi 35 de ani. Pecicanii mai joacă sâmbătă, la Periam.

Formații:

Păuliș: Horvat – Rus, Calancea, Pleșca, R. Varga – Mandache, Grigorean, D. Calancea, Hrincescu – R. Petcuț, Brândușe. Au mai jucat: N. Marc, Onuțan, Zubașcu, Benescu

Pecica: Roșu – Morar, Sarkozi, Puta, Bănățan – Arsene, C. Mihai – Borcea, Indreica, Stanciu – Câmpan. Au mai jucat:  Marinescu, Gomboș, Gruia, Andrieș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button