Progresul PecicaUTA Arad

Utistul Cristi Mihai ar putea fi împrumutat la „satelitul” neoficial al lui FCSB





În decurs de o săptămână, de la Progresul Pecica au plecat spre FCSB doi mijlocași de 18 ani. Primul dintre ei, Dan Vasilică Răchită e chiar produs al formației pecicane și a ajuns la „satelitul” oficial al grupării patronate de Gigi Becali, cel din eșalonul trei, antrenat de Leo Strizu. De două zile, tot de la Pecica, dar cu acordul UTA-ei, a plecat la Unirea Constanța și Cristian Mihai.

Vorbim despre fostul căpitan al generației Under 17 a Bătrânei Doamne, antrenată de Dinu Donca, vicecampioană națională în vara anului 2021. După finala pierdută cu 5-1 în fața celor de la Viitorul, Cristi Mihai a fost inclus în lotul pentru Liga 1 de Laszlo Balint, dar ulterior a rămas să joace doar în campionatul U19 al Ligii Elitelor. În această vară, mijlocașul central trebuia să facă pasul la Liga 3-a, la Pecica, alături de alți fotbaliști tineri ai UTA-ei, dar pe fir a intrat Unirea Constanța. Echipa pregătită de Dacian Nastai e cunoscută ca și  „satelitul” neoficial al lui FCSB din Liga 2-a și se va decide în următoarele zile dacă va conta în acest sezon și pe tânărul fotbalist arădean.

„Până la urmă, rolul nostru este să propunem jucători pentru echipele de seniori, din eșaloanele superioare, așadar mi-ar place ca Mihai să rămână în Liga 2-a. Bineînțeles, dacă va exista o înțelegere între conducerea UTA-ei și Unirea Constanța. Sigur că mie, la Pecica, îmi va lipsi jucătorul și, eventual, și Răchită dacă rămâne la FCSB II, dar asta este mai puțin important, ne vom descurca cumva”, spune Mihai Petcuț, antrenorul Progresului, alături de Bogdan Bozian.

2 comentarii

  1. Un ochi imi rade si celalalt imi plange…Pacat…Si pe copilul acesta l-au batut si injurat antrenorii,ca si pe toti,de fapt?Se incearca o discreditare pe toate fronturile ale pepinierelor Atletico si UTA,o stim bine si din ce parte vine….Pai,parca au plecat de la UTA ca sa se alature pepinierei CSA Steaua,apoi au incercat sa se fofileze si pe la seniorii respectivi….Si?????

    0
    0
  2. După 1 an de zile de pregătire cu prima echipă a căzut datorită mafiei impresarilor , copilul nu a vrut sa semneze cu Apostol și a fost exclus de Balint așa a pățit și Patrik Pașcalău și lista poate continua
    Păcat ca este unul dintre jucătorii promițători ai academiei UTA care se va pierde datorită intereselor impresarilor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button