UTA Arad

Batha – primul fotbalist din Superligă suspendat pentru cumul de „galbene”: „Îmi plac jucătorii de genul lui, dar trebuie să-și cotroleze agresivitatea!”





Idriz Batha a făut un prim sezon bun în Liga 1 și, la un moment dat, intrase în vederile celor de la FCSB. UTA a avut grijă să-i prelungească înțelegerea „închizătorului” de 30 de ani de finele stagiunii trecute, dar noul campionat a fost modest din partea lui Batha.

Mijlocașul albanez a avut puține realizări în teren, dar a și încasat și câte un cartonaș galbene de meci, fiind – astfel – primul fotbalist din Superligă ce e suspendat pentru cumul de avertismente. Batha va rămâne în tribună le meciul cu Universitatea Cluj, astfel că – probabil – va apărea în premieră, lângă Cascini, Damian Isac. „Am avut o discuție cu el, i-am spus că trebuie să aibă mai mare grijă, pentru că, totuși, e un jucător cu experiență și sunt galbene pe care le ia prea ușor. Trebuie să-și controleze această agresivitate, pe care de multe ori o duce puțin la extrem și nu este ok. Dar, ca să fiu sincer, îmi plac jucătorii de genul lui, aș vrea ca toată echipa să fie la fel de agresivă, numai că trebuie să fie puțin mai ponderat”, a punctat Ilie Poenaru, antrenorul „roș-albilor”.

Fiindcă Raul Șteau nu a jucat nici el strălucit la prima apariție ca titular la UTA, în locul lui David Miculescu (plecat la FSCB pentru 1,7 milioane de euro), Poenaru nu se va – gândi – probabil de două ori până să apeleze la Damian Isac, ca fotbalist Under, lângă Cascini. În rest, cel deocamdată, antrenorul „roș-albilor” nu se gândește la alte transferuri, în special în linia celor doi din fața apărării, acolo unde are doar trei fotbalșiști de meserie: Batha (care a strâns în timp record patru „galbene”), Cascini și juniorul Isac. Hrezdac este accidentat, iar Ubbink sau Fl. Matei sunt mai degrabă improvizații în acea zonă a terenului. „Deocamdată aș vrea să nu mai vorbim de transferuri, ci orice lucrăm, orice antrenăm, să implementăm mai repede. Vrem ca echipa să joace așa cum ne dorim noi și cred că un prim pas a fost făcut la meciul de la Sepsi”, a transmis Ilie Poenaru.

4 comentarii

  1. Incorigibil. E mai ușor să-l înveți fotbal pe un astfel de jucător , decât să-l dezveti de nărav. Mulți, majoritatea putem spune ne uitam atent la el. Intra tare, peste regulament și urmează ceva și mai tare. Protestează vehement.. Alt tip de dur, sare în ajutorul victimei, face reverență la arbitru, al nostru o tine pe a lui. Un arbitru, poate da și rosu. Folosirea lui se constituie în pericol. Ca sta o etapa nu e nici o pierdere, în comparație cu o eliminare din…. minutul 5.!!

    0
    0
  2. Sper sa câștige UTA așa vrem cu toți,dar am un gram de presimțire că jucătorii arădeni se vor face de râs ,sper sa nu se întâmple așa ceva și UTA sa termine meciul cu un gol în plus! Hai cu victoria ….

    0
    0
  3. LOTZI !!! Ce ai ? Cum naiba sa sa presimti acet lucru ? Nu ai voie sa spui asa ceva ca,jucatorii UTA-ei se vor face de ras !!! Intradevar va fi un meci foarte greu cu sepcile rosii dar nici chiar asa. Eu zic ca, UTA. va da totul pe teren pt. a castiga acest meci. FORTA UTA. Arad, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Dle Poenaru ..ce naiba va place la Batha ? Sut..nu are, nu a dat gol in 50 de meciuri,dribling nici atita,pasa filtranta nu stie, joc de cap nu are…doar e agresiv..si mai si protesteaza.E asta o calitate ?.Greu Batha mai poate fi integrat intr o echipa care construieste…de Batha va place..
    de…Ubbinc..nu prea…Ciudata conceptie de antrenor !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button