UTA Arad

Argentinianul Cascini, decisiv cu U. Cluj: „Avem mai multă încredere cu suporterii noștri alături, această victorie este pentru ei!”



UTA a luat punctele cu U. Cluj pe mâna a două dintre achizițiile estivale, aflate la primele reușite în „alb-roșu”. Postolachi a deschis tabela și tot „vârful” basarabean a greșit grav la golul de 1-1 al someșenilor.

Apoi, arădenii au alergat până la final după golul de trei puncte, pe care l-au găsit cu 7 minute înainte de final. Autor, Bautista Cascini după un șut puternic, din unghi, care l-a păcălit pe Brănescu. „A fost un meci greu, a trebuit să muncim să luptăm pentru aceste trei puncte. Am continuat să forțăm și am obținut victoria. Nu contează cine a marcat, conteză că am luat aceste puncte foarte importante pentru noi. Am făcut un meci bun cu Sepsi în deplasare, am obținut un egal și azi trebuia să câștigăm neapărat”, a spus mijlocașul argentinian la finalul partidei cu U.

Utistul susține că publicul a fost un factor important pentru obținerea celor trei puncte.  „Atmosfera a fost frumoasă, galeria, incredibilă pe tot parcusul mecului. Ne-a ajutat mult, practic cele două victorii din acest sezon le-am obținut acasă, cu tribunele pline. Avem mai multă încredere cu suporterii noștri alături, această victorie este pentru ei. Știm că acest meci a fost foarte important pentru ei, un derby de tradiție, cum va fi și cel cu Rapidul. Mergem la București să câștigăm cele trei puncte, să ne facem treaba”, a mai afirmat Cascini, care a fost întrebat și despre plecarea lui David Miculescu la FCSB, singurul marcator al UTA-ei până astăzi: „Într-adevăr, a fost un jucător foarte important pentru noi, dar ne bucurăm că am marcat azi și alți jucători. Nu contează cine înscrie, ci ca echipa să câștige”, a încheiat Bautista Cascini.

Poenaru: „Cascini știe foarte bine ce are de făcut, a lucrat mult timp cu mine”

Întrebat despre personalitate din teren a lui Bautista Cascini, fotbalist pentru transferul căruia a insistat mult, Ilie Poenaru a spus: „Este de ajuns să fie liderul din teren, Cascini nu este ahtiat după banderolă. Nu asta este problema, el a lucrat cu mine mult timp și știe foarte bine ce are de făcut și ceea ce îmi doresc eu. Într-un timp scurt, zic eu, și ceilalți vor înțelege exact ceea ce îmi doresc și sunt sigur că vor reacționa la fel ca și el. Nu numai Cascini a făcut un joc bun, și alții au făcut la fel. Asta este îmbucurător pentru mine, că știm să reacționăm în momentele grele și pentru asta merită felicitați băieții”.

FOTO: Claudia Carp









3 comentarii

  1. Nu vreau sa ridic în discuție problema banderolei dar acest Cascini a fost impecabil, m-am uitat la el cum a alergat și fără minge in comparație cu Keseru care nici la nivelul lui Antal nu este,care s-a plimbat pe teren, păcat de minciunile care nu le-a vândut la conferințele de presă.
    Sper să mă înșel dar nu sunt singurul din galerie care îl vede terminat, însă durerea e că câștigă foarte mulți bani degeaba.
    UTA are mulți căpitani in teren însă pe moment Keseru nu face parte din acest grup.

    0
    0
  2. Poate ca acest Cascini nu vrea banderola,este treaba lor interna..Mic de statura,mare de stat,grea si interpretabila Limba Romana…Ma tot uitam ce zone acopera si nu mi-am dat seama…Ba inchizator,ba recuperator,ba pe o parte,ba pe cealalta,ba lansator…Cine oare si care specialist notoriu in fenomen,l-ar fi vazut tzasnit acolo unde ar fi fost oricine altcineva,doar Cascini nu…Uite iepurasul…Glontz!Si sa avem putina rabdare…Nu doar Cascini este un transfer bun…S-a suparat Poenaru pe ei,logic…Nu mai joaca numele…Era cazul…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button