Edi Gafencu a pierdut centura la categoria 77 kg în fața ieșeanului Amariței!


În main event-ul galei de kick-box cu numărul 34 a Colosseum Tournament, de la Brașov, arădeanul Eduard Gafencu era chemat să-și apere centura de campion la categoria 77 de kilograme în fața tânărului Alexandru Amariției. Sportivul din Iași a reușit să răstoarne toate calculele hârtiei și l-a învins pe „The Blitz” prin decizie unanimă a celor trei judecători.

Gafencu a început meciul mai bine și chiar a forțat un KO, declarând de la bun început că dorește să încheie rapid conturile cu fighterul de 20 de ani. Nu a reușit, ba – mai mult – a intrat în jocul lui Amariței, care a părut mai proaspăt în ultimele două reprize, când – de altfel – a și întors soarta întâlnirii. Decizia a fost, oricum, la limită Edy Gafencu și antrenorul său, Valy Petruț, acceptând cu greu verdictul arbitrilor.

Astfel, la cea de-a treia înfrângere din carieră, kickboxerul arădean pierde centura de campion în limita categoriei 77 de kilograme. Numărul de victorii s-a oprit cifra 16. Team World Construct, Atletic VSA, ValsercrisForest, Man Protection, Tom Oliver, Max Guard Security, Flana Market și Primăria Vladimirescu sunt susținătorii lui „The Blitz”.

2
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.