Sporturi de contact

Edi Gafencu a pierdut centura la categoria 77 kg în fața ieșeanului Amariței!

În main event-ul galei de kick-box cu numărul 34 a Colosseum Tournament, de la Brașov, arădeanul Eduard Gafencu era chemat să-și apere centura de campion la categoria 77 de kilograme în fața tânărului Alexandru Amariției. Sportivul din Iași a reușit să răstoarne toate calculele hârtiei și l-a învins pe „The Blitz” prin decizie unanimă a celor trei judecători.

Gafencu a început meciul mai bine și chiar a forțat un KO, declarând de la bun început că dorește să încheie rapid conturile cu fighterul de 20 de ani. Nu a reușit, ba – mai mult – a intrat în jocul lui Amariței, care a părut mai proaspăt în ultimele două reprize, când – de altfel – a și întors soarta întâlnirii. Decizia a fost, oricum, la limită Edy Gafencu și antrenorul său, Valy Petruț, acceptând cu greu verdictul arbitrilor.

Astfel, la cea de-a treia înfrângere din carieră, kickboxerul arădean pierde centura de campion în limita categoriei 77 de kilograme. Numărul de victorii s-a oprit cifra 16. Team World Construct, Atletic VSA, ValsercrisForest, Man Protection, Tom Oliver, Max Guard Security, Flana Market și Primăria Vladimirescu sunt susținătorii lui „The Blitz”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button