UTA Arad

Iulian Călin arbitrează al treilea derby dintre UTA și Rapid din ultimul an!





Comisia Centrală a Arbitrilor nu are multă creativitate când vine despre derby-urile dintre Rapid și UTA, sau invers. Iulian Călin e cel care va fluiera al treilea duel dintre giuleșteni și arădeni din ultimul an, după cele două confruntări de la Arad, 2-2 în sezonul regular al Ligii 1 și 0-2 în play-out.

De la revenirea în elită, „centralul” din Ștefănești – Argeș i-a mai arbitrat pe „roș-albi” în alte patru rânduri: CFR Cluj – UTA 0-1 (sezonul regulat 2020-2021), Universitatea Craiova – UTA 2-0 (sezonul regulat 2020-2021), UTA – Viitorul 1-0 (play-outul sezonului 2020-2021) și Dinamo – UTA 1-1 (play-outul sezonului 2021-2022). Totodată, Călin a condus meciul de tristă amintire din optimile Cupei României (ediția 2020-2021), „U” Cluj – UTA 2-1.

La disputa de mâine (ora 21,30), de pe stadionul din Giulești,  arbitrul de 35 de ani va fi asistat la cele două tușe de: Alexandru Cerei (Cluj) și Andrei Constantinescu (București), iar arbitru de rezervă va fi tot bucureșteanul Bogdan Dumitrache. În Camera VAR vor observa fazele litigioase: Iulian Dima (București) și Stelian Slabu (Brașov).

Observator de arbitri va fi Nicolae Marodin, tot din capitală, observator de joc a fost delegat, Paul Cazan, fost președinte al UTA-ei în urmă cu mai bine de un deceniu.

7 comentarii

    1. Negoescu este aripă.
      Când va înțelege ce îi cere antrenorul, va juca și el.
      Eu îmi doresc foarte mult să joace Negoescu, dar mai trebuie să își dorească și el, când va fi atent la cerințe, va juca și va impresiona!
      Are simțul porții foarte dezvoltat și ar fi un mare câștig pentru UTA dacă ar juca!
      Forza UTA!

      0
      0
  1. Dacă îi veți da ocazia să fluiere doar golurile pe care le înscriem, fără simulări, cerebrali, cu un joc agresiv dus până la limitele regulamentului și cu spirit de sacrificiu!
    Forza UTA!

    0
    0
  2. Haide UTA, vrem să veniți înapoi cu 3 puncte din această deplasare dificilă, dacă scoatem 10 puncte din următoarele 5 jocuri eu sunt mulțumit , Hai UTA , Mândria Aradului @@@

    0
    0
  3. Ma abtin…Un recuzat insistent….Este momentul ca sa le dam in cap Rapidului…Este exact ceea ce stiam,atunci cand se baga prea multi.Fazanii nu mor,doar se schimba…Este randul lui Dan Sucu ca sa planga dupa banii sai pierduti din start…Inca putin si explodeaza puroiul pe „rapid”…Hai sa porneasca de la noi vartejul degringoladei lor,pentru ca sunt pe acolo…Hai sa le dam HAOS!Grupir!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button