Fotbal junioriUTA Arad

Juniorii UTA-ei le-au dat 11 celor de la Viitorul Cluj, remiză pe Bega pentru puștii lui Petruț și Erdei!





Campionatele de juniori mari au început la finalul săptămânii trecute. Academia UTA-ei a debutat cu succes, cu două victorii şi o remiză în Liga de Tineret, Liga Elitelor U17 şi Liga Elitor U16.

 

Egal pe Bega pentru elevii lui Erdei și Petruț

Prima echipă care a disputat un joc pe puncte a fost UTA U16, în deplasare la Ripensia Timişoara. Arădenii antrenaţi de Viorel Erdei şi Adrian Petruţ, care au făcut trecere la gruparea emblemă a orașului de la Atletico, au deschis scorul prin Neagu Isac, dar s-au văzut egalaţi până în final de către gazde. Cei doi tehnicieni au început în formula:

R.Rusu – Ştef, Pop, Paştină, Măgulean, M. Rusu, Goge, Felea, Şiclovan, Chiş şi Huc, iar pe parcurs au mai intrat Crainic, Neagu, Centye, Indreica şi Muntean. În etapa următoare, roş-albii vor primi vizita Viitorului Cluj, la Arad, sâmbătă 27 august de la ora 12:00. Cealaltă formație ce reprezintă județul Arad în Elite U16, ACB Ineu a suferit un eșec usturător: 0-15, la la Timișoara, cu Poli.

Start lansat în Liga de Tineret, cu patru jucători din lotul primei echipe

UTA şi Viitorul Cluj s-au întalnit în dublă confruntare, în Liga de Tineret şi Liga Elitelor U17. Academia „roș-albă” a avut câştig de cauză în ambele dueluri, la diferenţe mari de scor. În Liga de Tineret, jucătorii antrenaţi de Costel Bogoşel, Sandu Gaica şi Adrian Ungur au învins cu 5-1, după 3-0 la pauză. Maxim, Pătlăgică, Cibi și Pop au fost jucătorii împrumutați de Ilie Poenaru în Liga de Tineret pentru weekendul ce a trecut.

Golurile au fost marcate de Andreaş, în două rânduri, Ristin, Popa şi Ronai. Cei trei tehnicieni au mizat pe Bîrlădeanu – Maxim, Pătlăgică, Bota, Anişorac – Ristin, Cibi – R. Pop, Popa, Ronai – Andreaş. Pe parcurs au mai intrat Manoilă, Bokse, Covaci şi Ekmekci, iar din lot au mai făcut parte Popescu, Roşu, Şerengău, Mitu şi Temian.

Scor de tenis la U17

Victorie şi mai categorică s-a înregistrat la U17, acolo unde elevii lui Marius Ciubăncan şi Sorin Botiş au învins cu 6-1. Bădău, cu o „dublă”, Bercea, Vâlcu, Buza şi Fukenhauzer, din penalty au adus toate cele trei puncte din duelul cu clujenii. Burtic – Joldea, Fukenhauzer, Buza, Olăroiu – Vâlcu, Maghiar – Blaga, Bercea, Bădău – Nica au fost titularii întâlnirii pentru Academia UTA, iar pe teren au mai apărut: Curtuiuş, Goia, Aslău, Egeto şi Neaga.

La finalul acestei săptămâni, mai precis duminică de la orele 12:00 şi 14:00, pentru „roș-albi” vor urma două jocuri în deplasare, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.









4 comentarii

  1. Lăudabil, dar tot suntem departe de ce ne promite nea Sandu Gaica. Hagi baga câte doi la meci de A.!! La noi s-a stins flacără entuziasmului. După ce apăruseră în număr bogat , au făcut cale întoarsă și dacă ne luam după sensul invers, probabil ca vor cobori la grupele mici. Fără flux spre echipa mare, se mai pierd niște investiții. Probabil semnificative la bilanțul general.

    0
    0
    1. Hagi baga cate 2 si transfera tot felul de rebuturi si resapati,pai Hagi la cat se tot lauda cu academia lu peste prajit trebuia sa bage 8-9,nu 2.A adunat tot ce era mai bun din tara si tot degeaba,acuma face gargara sa ii dea multinationalele bani sa faca el in continuare blaturi.

      0
      0
    2. @Ionescu Gavrila,nu e chiar asa cum va inchipuiti…De exemplu,aceasta grupa 2007,Atletico a fost crescuta de mici copii, de catre Profe Adrian Petrut,caruia trebuie sa i se poarte enorm respect si admiratie…Performerii de servici s-ar fi plafonat in cazul ca ramaneau…Asa ca au fost imprumutati spre echipe prietene,Liga a 3-a..Adica la varsta de 15 ani,bagati in lupta serioasa…Genial…Probabil ca vor reveni la matca peste cel putin un sezon,mult mai caliti…Cu o alta experienta….
      Bafta!

      0
      0
      1. Adrian Petruț este din Beliu, l-am avut fotbalist la Dacia, un baiat de bun simt si de mare caracter, si-a facut meserie, facultate, s-a mutat la Arad, bravo lui … o parte din juniorii utisti care sunt acum la Pecica sunt crescuti de el …

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button