UTA Arad

UTA pune de azi în vânzare bilete pentru meciul cu FC U Craiova, starea gazonului – încă o necunoscută!





UTA a intrat în scurta săptămână a meciului cu FC U Craiova 1948. Arădenii intră pe teren vineri seara (ora 21,30) împotriva echipei lui Adrian Mititelu și Marius Croitoru, care adună laude pentru fotbalul ofensiv practicat, în timp ce la capitolul puncte stă exact ca arădenii – 7.

Meciul este programat pe arena „Francisc Neuman” din Arad, unde – însă – se află în plină desfășurare „operațiunea” demontarea scenei pe care, timp de trei seri, au performat artiști cu nume la prima ediție a „Symphonic Experience”. Organizatorii au rețineri să intre gazon cu stivuitoarele după precipitațiile importante din ultimele zile și, tocmai de aceea, probabil va mai dura ceva până ce terenul va fi eliberat total. Vestea bună este că iarba arată binișor după demontarea portafloorului pe care au fost amplasate scaunele din fața scenei.

Până una alta, clubul arădean a decis să pună deja în vânzare bilete pentru confruntarea de peste 5 zile. Startul se dă la ora 15, pe platforma online, pe uta-arad.ro, secțiunea ticketing. La Tichetele se vor comercializa și fizic joi (între orele 11 și 14, respectiv 16 și 19) și vineri (între orele 15 și 21).

Preţul biletelor este identic cu cel din sezonul trecut, dar și de la jocurile cu Petrolul și U. Cluj: peluza ”Iosif Petschovszky” – 30 de lei, tribuna a II-a ”Ladislau Brosovszky” – 45 de lei, tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit, iar pentru cei de până în 14 ani se va aplica o reducere de 50%.

Totodată, vă reamintim că toate echipele de fotbal de copii și juniori ale municipiului și județului Arad vor avea acces gratuit la toate meciurile de pe teren propriu ale UTA-ei. Pentru a participa la un joc oficial pe Arena Francisc Neuman, cluburile doritoare sunt rugate să se prezinte la stadion cu o oră înaintea jocului, la Peluza Sud (Calea Aurel Vlaicu). Alături de jucători, echipele vor fi însoțite de cel mult doi antrenori care se vor ocupa de supraveghere și organizare. De asemenea, echipele arădene interesate sunt rugate să anunțe în prealabil intenția prin telefon, sms sau whatsapp, la număr de telefon 0744.397.380 (persoană de contact Cristian Păcurar, director Academia UTA). Accesul se va face în limita locurilor disponibile.

Accesați pagina noastră de facebook și puteți primi gratuit 2 bilete la acest meci. Detalii pe linkul de mai jos:

 

4 comentarii

  1. Conform asigurărilor celui aflat în fruntea urbei, domnul primar Bibart, starea gazonului la ora meciului va fi foarte buna.
    Întrebarea este dacă avem motive să ne mai încredem in ce spun aleșii noștri?
    Om trai și om vedea, mai sunt vreo 100 de ore până la ora meciului.

    0
    0
    1. e prăpăd pe o parte a terenului! eu nu cred că vor putea remedia până la ora meciului! jucăm pe cluj arena!!

      0
      0
  2. si pe cluj arena e gazonul foarte prost..doua pase nu poti sa dai..u cluj-sepsi a fost un joc modest din cauza terenului..o sa jucam acasa cu craiova indiferent de conditii si o sa-i batem!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button