UTA Arad

Pătlăgică, pe urmele lui Negoescu: Va juca sub formă de împrumut la Metaloglobus!





Clubul UTA și Metaloglobos au bătut astăzi palma pentru împrumtul lui Alexandru Pătlăgică (19 ani) la divizionara secundă până în vara anului 2023. La București, fuotbalistul de bandă dreaptă al arădenilor va fi antrenat de Eugen Trică, cel care i-a condus și pe „roș-albi” în urmă cu aproape un deceniu în Liga 2-a.

E a doua înțelegere pe care Bătrâna Doamnă și Metaloglobus o fac pentru un fotbalist tânăr, născut în anul 2003. Pentru gruparea din capitală a evoluat în stagiunea precedentă și Claudiu Negoescu, care acum face parte din planurile lui Ilie Poenaru pentru prezenta ediție a Superligii, fără să debuteze încă în acest sezon. Ca și primă rezervă a muntenegreanului Vukcevic este Florin Maxim, fotbalist transferat în această vară de la Gaz Metan Mediaș.

Pătlăgică a fost debutat în Liga 1 de Ionuț Badea în succesul contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, chiar la primul meci al tehnicianului piteștean pe banca „roș-albilor”. A mai bifat și alte minute, însă doar din postura de rezervă. În acest sezon a prins un loc pe bancă doar în confruntările cu FC Argeș și U. Cluj, dar nu a intrat pe teren.

Fotbalistul originar din Uricani este la a doua experiență în eșalonul secund, după cea din toamna lui 2021, la Dacia Unirea Brăila, unde a fost mai de fiecare dată titular. Metaloglobus nu a început tocmai bine sezonul, având un singur punct din 9 posibile și ocupând penultima poziție în clasament.

4 comentarii

  1. Retineri firești la promovări. Echipa abia are punctele de subzistenta. În condițiile astea nici un antrenor nu risca. Manuale de specialitate indica răbdare cu carul. Răbdare care merge la infinit câteodată. Între timp copii fac și 23 de ani, și constata pe pielea lor ca fotbalul de ora 11 nu are nici o legătură cu cel de 21,30.!! Așteptăm promisiunea, cu minute la Negoescu. Starul care , deocamdată cară mingile la antrenament. Ucenicia nu strica, cu condiția sa nu ramai la stadiul de concurent fără loc.!

    0
    0
  2. Nu este o veste care mă bucură. De ce nu a fost trimis Maxim împrumut?
    Poenaru dorește cu orice preț să îi introducă pe Șteau și pe Maxim în echipa de bază.
    Ca să închei cu nota optimistă, antrenorul a promis că Negoescu va fi introdus în următoarele trei meciuri.
    Forza UTA!

    0
    0
  3. Aici intervine și politica clubului.Clubul nu se bazează pe tineri, speră la performanțe nerealizate până în prezent. Vom vedea anul acesta. Părerea mea este că avem tineri capabili de performantele realizate de până acum. Și cheltuielile erau mult mai mici. Câștigul era că aveam ce vinde pentru a putea supraviețui. Majoritatea echipelor investesc bani și încredere în tineri talentați, după care speră la câștiguri de milioane. Hai UTA! Azi vom câștiga!

    0
    0
  4. Cu Mioveni vor juca mulți care nu au prins minute,a spus-o trebuie ales bine momentul, nu-i bagi in meciurile cu presiune mare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button