Fotbal judetean

Vicecampioana en-titre primul lider stagional: CS Socodor – Victoria Felnac 4-1





Echipe de play-off în stagiunea trecută, Socodor și Felnac s-au duelat în chiar runda inaugurală a Ligii a 4-a Arad, iar meciul nu a avut istoric. Vicecampioana județeană s-a impus cu 4-1, profitând și de faptul că vizitatorii au jucat mai mult de o oră de joc în zece oameni, ca urmare a eliminării lui Ghergar.

Un șut deviat al lui Drîglă puțin peste poartă i-a trezit pe jucătorii echipei gazdă, care au preluat conducerea încă din minutul 10. Țugulescu l-a busculat pe Lezeu în careu, iar Pirtea (foto) a transformat precis penalty-ul dictat de Alin Deac. VI-FE a reacționat rapid, dar Rechițan a finalizat în Vaida din poziție de unu la unu cu acesta și tot portarul  celor de la Socodor a intervenit la șutul de la 25 de metri al lui Zele. Doar că între timp (min. 17) s-a consumat episodul ce a cântărit – probabil – decisiv în stabilirea deznodământului. După un contact cu S. Mako, Ghergar și-a pierdut cumpătul și a înjurat și „centralul” i-a arătat cartonașul roșu. Țugulescu a cerut apoi degeaba penalty în duelul cu Olariu, care și-ar fi folosit și cotul în săritură. Chiar înainte de pauză, cei de la Socodor tăiat elanul adversarilor cu golul de 2-0. Autor, ex. utistul Copil, cu un șut la vinclu de la 20 de metri.

Tabela avea să mai modifice rapid în repriza secundă, la 7 minute de la reluare, când Olariu a pasat peste apărare, Pirtea a scăpat singur și nu a greșit. „Pokerul” l-a completat Alex Lezeu, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri. Deși meciul era jucat, Zele a dorit să marcheze debutul oficial la Felnac cu un gol și a reușit să-l bată pe Vaida din 10 metri, după acțiunea lui Țugulescu. 4-1 din minutul 87, scor cu care s-a și încheiat partida.

Fără Miclea și Faur, cei de la Socodor au aliniat, totuși o echipă ce nu a avut mari probleme cu una dintre rivalele la podium. „Sigur că eliminarea lui Ghergar ne-a picat bine, însă eu cred că am fi câștigat oricum astăzi. Băieții au alergat, s-au dăruit, am avut și destule realizări ofensive și am luat meritat cele trei puncte. Și în acest sezon, jucăm fără presiune, o luăm meci cu meci și sunt sigur că băieții vor fi din nou în față la finalul sezonului”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorl primului lider al campionatului.

Felnăcanii își pun niște întrebări cu privire la delegarea făcută de AJF pentru acest prim meci al sezonului. „În primul rând, vremsă felicităm echipa adversă pentru victorie, a câștigat meritat, iar noi trebuie să ne pregătim mult mai bine din toate punctele de vedere pentru meciurile ce vin. Pe de altă parte, nu putem înțelege de ce a fost delegat din nou Alin Deac, adică același arbitru ce a condus meciul cu probleme de la Socodor, din ultima etapă a sezonului trecut. Ghergar a fost vinovat la eliminare, și-a și cerut scuze pentru gestul său în vestiar, doar că au fost și două faze suspecte de penalty în careul lor și noi nu am primit nimic. Echipa nu a jucat rău până la 2-0, ba chiar ne-am dominat adversarul în 10 contra 11, dar apoi am căzut”, afirmă Marius Bătrân, președintele felnăcanilor.

Formații:

Socodor: Vaida – S. Mako (63 Flueraș), Gherheș (80 Chiș), Pele, L. Olariu (76 Cătană) – Turcuș, Dema – C. Covaci (63 Ofrim), Al. Lezeu, Pirtea – D. Copil (A. Nădăban). Antrenor: Tiberiu Darazs

Felnac: Fl. Rusu – B. Moldovan (55 A. Mocan), Țugulescu, Istin, D. Morariu – Dancă (46 D. Negrea), S. Măgulean, Zele, Drîglă – Rechițan (55 Tomuț), Ghergar. Antrenor: Lucian Ciba

Arbitri: Alin Deac – Florin Vesa, Cătălin Iova. Observatori AJF: Adrian Apătean, Daniel Scridon

5 comentarii

  1. Am fost la meci…felnacul a ratat și cei de la socodor au marcat.
    Felnacul în 10 oameni au fost peste gazde. Cu siguranță nu asta este fata felnacaniilor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button