Baschet

FCC Baschet Arad are derby cu puternica echipă a Rapidului în primul tur al Cupei României!





La sediul Federației Română de Baschet, a avut loc tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei României, ediția 2022-2023.

Fără îndoială, derby-ul rundei o vede implicată pe FCC Baschet Arad, care se va afla față în față cu noua forță a sportului cu mingea la nivel de fete. Este vorba despre Rapid, care are un buget generos și le-a luat de la Arad pe Laura Vaida, Tereza Vitulova și Alexandra Ghiță și contează pe banca tehnică pe italianul Sandro Orlando, antrenor cu un CV notabil. Arădencele vor găzdui prima manșă din turul inaugural, pe 30 noiembrie, iar returul va avea loc pe terenul giuleștencelor, în 3 decembrie.

Celelalte dueluri din primul tur sunt: Selecționata de junioare – Agronomia București, Olimpia CSU Brașov – CSM Târgoviște, CSM Alexandria – Sirius Târgu Mureș, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – CSM Constanța și Universitatea Cluj – KSE Târgu Secuiesc. Se califică la Final 8-ul din februarie 2023 învingătoarele celor șase dueluri și cele mai bune două echipe învinse.

Ciotir revine în „galben-albastru”

În altă ordine de idei, „galben-albastrele” se reunesc joi, 1 septembrie, tot sub comanda antrenorului sârb Bogdan Bulj. Printre cele mai grăbite jucătoare se numără chiar căpitanul Brankica Hadzovic, sârboaica pregătindu-se deja la sala de forță de la Sala Sporturilor Victoria. Din vacanță au revenit și Andreea Fleșer, dar și…Ana Maria Ciotir, tânăr pivot care a mai activa în „galben-albastru” în urmă cu patru sezoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button