UTA Arad

Balauru a avut o presimțire la penalty-ul ratat de Mioveni și afirmă: „În deplasare ne lipsesc suporterii noștri”





Nici la a treia apariție la rând între buturile UTA-ei, Ionuț Balauru nu a reușit să scape fără gol primit. Totuși, echipa sa a bifat un rezultat pozitiv la Mioveni, care se leagă cu succesul contra celor de la FC U Craiova 1948.

Sigur, arădenii sperau să ia mai mult de punct pe terenul argeșenilor. „Într-adevăr, rezultatele spun că nu aducem prea multe puncte de afară, dar începem să arătăm un joc mai bun. Astăzi am întâlnit o echipă în plin proces de schimbare, cu un antrenor foarte ambițios, foarte agresiv, care a reușit să-și monteze jucătorii și, din câte ați văzut, ne-au pus probleme”, consideră experimentatul goal-keeper al „Bătrânei Doamne”.

Balauru consideră că echipei sale îi lipsește publicul arădean în deplasările din Superligă. Astăzi, fiind o zi lucrătoare, galeria UTA-ei nu s-a deplasat la Mioveni, acolo unde nici echipa gazdă nu a beneficiat de o susținere deosebită din partea publicului local. „Tot timpul sunt lucruri de îmbunătățit , probabil în deplasare ne lipsește mai mult curajul, după părerea mea. Acasă, e altfel, proprii noștri suporteri ne împing mai mult de la spate, iar în deplasare ne lipsește acest lucru”, opinează Balauru.

Portarul UTA-ei nu a avut nicio contribuție la penalty-ul ratat de Krasniqi în minutul 89 cu un șut în bară, dar susține: „Am avut încredere. Știam că oricum sunt ultimele minute și va fi greu să întoarcem, dar tot timpul am fost pozitiv. Am crezut în mine și am avut acest sentiment că totul se va termina cu bine”.

14 comentarii

  1. Bine Balauru, ești experimentat și aperi bine!
    La penalty nu îmi plac portarii care sar înainte, fără să vadă traiectoria mingii, uneori se șutează pe mijloc și așteptând, aperi!
    Cu Chindia altă variantă nu există decât VICTORIA!

    0
    0
    1. Daca tot ne domnim atat,hai sa incepem prin a raspunde primulul comentariu, domnule UTIST care te pricepi la cum se apara un penalty, omul a spus ca a avut o presimtire, nu ca stia ca o prinde, trebuia sa o ghiceasca? Important ca mingea nu a intrat in poarta , ca a avut mana lunga si a intins o in partea opusa unde s a aruncat , e strict problema lui, si norocul lui , sper ca ai citit printte randuri ce am vrut sa spun. Referitor la comentariul lui UTA va castiga, normal ca nu ghicesti in fiece zi un penalty, omul si ales un colt ,caci nu poti astepta sa loveasca executantul mingea dupa care sa pleci si tu asa de amorul artei, uite domne a ghicit coltul dar a intarziat 5 secunde , sa fim seriosi. Poarta este destul de mare , e chestie de inspiratie. Asta e ultima sa l invinovatim ca nu a ghicit intentia executantului, nu vedem partea plina ca a scos cateva situatii, ceea ce e si normal ca de aceea este in poarta, doar ca noi suntem carcotasi.

      0
      0
      1. Foarte bine punctat. Toți comentează, blamează echipa,etc…sâmbăta erau cei mai buni….nimeni nu vede ca și echipele mari câștigă greu sau pierd, ori noi nu avem nici lotul si nici bugetul lor…parca pe unii nimic nu-i multumeste…

        0
        0
  2. Domnule Balauru dumneavoastră aveți impresia că noi suporterii dacă plouă, ninge sau e caniculă nu mergem la muncă,e penibil ce declarații dați?
    Stați naibii in vestiar și nu mai ieșiți în fața,nu e întâmplătoare afirmația „raport calitate preț”, înțeleg că nu puteți mai mult dar cel puțin nu mai ieșiți în față,nu cu astfel de găinarii, penibil pe scurt, precum jocul per ansamblu, avem probleme grave, ducem acasă publicul cu zaharul că merge, afară nu vin mulți, dacă vine cineva iar conducerea nu ne taxează dacă suntem penibili, bănuți vin, profesionalism 0/din partea tuturor implicați în acest proiect care stă pe loc pe bani frumoși!!!!

    0
    0
  3. eu cred ca aduce mai multa liniste in aparare decat agitatul de IACOB care vocifereaza aiurea si cearta pe toata lumea de cele mai multe ori fara sens…

    0
    0
  4. Domnule Balauru dumneavoastră aveți impresia că noi suporterii dacă plouă ninge sau e caniculă nu mergem la muncă?
    E penibil ce declarații dați !!!
    Stați naibii in vestiar și nu mai ieșiți în față ,nu e întâmplătoare afirmația „raport calitate preț”, înțeleg că nu puteți mai mult dar cel puțin nu mai ieșiți în față ,nu cu astfel de găinarii , penibil pe scurt, precum jocul per ansamblu, avem probleme grave, ducem publicul cu zaharul acasă că merge, afară nu vin mulți iar conducerea nu ne taxează dacă suntem penibili, bănuții vin, profesionalism 0/din partea tuturor implicați în acest proiect care stă pe loc pe bani frumoși!!!

    0
    0
  5. BALAURU, un portar bun cu multa experienta . Cu CHINDIA nici nu ma gandesc sa nu castige UTA. !!! FORTA UTA Arad , HAI BAIETII !!! Sper sa nu fie chinuiala si sa castigati fara probleme si iscusiti in a gasi multe brese in apararea mult betonata a Chindiei si multa atentie !!!

    0
    0
    1. cei de la chindia au maine meci greu cu petrolul,vor veni obositi la arad pentru ca nu au cine stie ce lot numeros///totusi ne asteapta un meci greu sambata,..nu avem suflu pe final,de altfel campionatul asta am dat numai vreo 2 goluri in repriza secunda..tin minte ca pe vremea mult hulitului BALINT inscriam destul de des si decisiv pe final de meci si in prelungiri..jocul asta cu 5 schimbari a dat nastere la o noua specie de jucator,,titular de 60 de minute,, sunt unii schimbati cu regularitate INVARIABIL prinutul 60,cam atat ii tin bateriile..problema e ca la noi pe banca STAU ademi,stahl si matei…SI ..DUPA CE INTRA,CONTINUA CU STATUL..

      0
      0
  6. D-le COSMIN, sunteti prea dur cu baietii,nu prea este normal sa aveti astfel de jigniri la adresa baietilor !!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu cu tot respectul, încercați să urmăriți fiecare jucător ce face cu sau fără minge,ce atitudine are,iar aceste declarații de la final că le spune Balauru sau Poenaru sunt penibile,cel puțin din punctul meu de vedere care vad la ce nivel e fotbalul românesc din toate punctele de vedere,nici la declarații nu suntem profesioniști sau poate nu ne duce capul sa vorbim despre joc…

      0
      0
  7. Da D-le COSMIN va inteleg, nici mie nu mi-a placut deloc cum au jucat baietii la Mioveni, au fost intradevar apatici si foarte previzibili de catre adversari pe teren dar asta este, dar totusi baietii au fost obositi dupa efortul din meciul cu Sepsi si au jucat si pe caldura mare. Totusi trebuiesc si ei intelesi . Vine acuma meciul cu Chindia si o sa vedeti alta fata schimbata in mult mai bine si la sfarsitul meciului cu siguranta ve-ti fi mult mai fericit !!! Nici mie sa stiti ca, nu imi place de exemple ADEMI care nu a demonstrat nimic pana acuma, KESERU care m-a dezamagit foarte mult la cate sperante s-a pus in el de catre UTA. dar asta este mergem inainte si poate pana pe 5 septembrie va mai veni 1-2 jucatori buni dar nu de tiparul lui Ademi , sa vina jucatori de caracter si sa joace fotbal nu jucatori de acomodare pt. ca, UTA. nu este cresa de reabilitare !!! FORTA UTA Arad

    0
    0
  8. „ÎN DEPLASARE NE LIPSESC SUPORTERII NOȘTRI”
    pe bune ? nu suporterii va lipsesc, va lipseste atitudinea, va lipseste spiritul UT-ei, nici mentalitate nu aveti. Voi nici nu meritati asa suporteri cum suntem noi, nici voi nici cei care conduc clubul UTA. ați adus tot felul de panarame, uni cu veleitati de DJ-ei care nu au nici in clin nici in maneca cu fotbalul, in loc sa promovati jucatorii nostri din academie i-ati imprastiat pe la tot felul de echipe. rusine sa va fie !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button