Progresul Pecica

Pecica l-a împrumutat pe Răchită la FCSB 2, ce șanse are tânărul pecican să intre în atenția lui Dică?





Cele patru săptămâni petrecute de Dan Răchită în curtea „satelitului” lui FCSB i-au convins pe oficialii vicecampioanei să insite pentru împrumutul tânărului mijlocaș al Progresului Pecica. Acesta s-a concretizat astăzi, la Casa Fotbalului, acolo unde Valeriu Argăseală și Cristian Pilan au semnat acordul prin care fotbalistul de 18 ani va evolua pentru echipa a doua a „roș-albaștrilor” până în vara lui 2023.

Echipa lui Leo Strizu a început dezastruos campionatul Ligii a 3-a, 0-6 cu FC Pucioasa pe teren propriu, iar astăzi joacă tot acasă cu liderul Real Bradu, care a trecutcu 10-0 de Astra Giurgiu. Răchită are șanse mari să debuteze într-un eșalon în care a confirmat deja la Pecica, având șansa să fie monitorizat de Nicolae Dică și, eventual, peste un an FCSB să exercite clauza de cumpărare defintivă a sa.

”ACS Progresul PEecica nu poate fi decât mândru de acest transfer și nu în ultimul rând felicitări Centrului de Copii și Junior și antrenorilor săi” – e mesajul grupării „galben-albastre”.

Vă reamintim că și Cristian Mihai, mijlocaș central de 18 ani pe care UTA îl împrumutase deja la Pecica, a participat la un „trial” la Unirea Constanța, însă divizionara secundă cunoscută drept „satelitul neoficial al lui FCSB” nu l-au reținut în lot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button