Rugby

Rugby-ul arădean are viitor: Copiii sub 8 ani de la Warriors CSU sunt vicecampioni naționali!





S-a tras cortina peste ediția 2022 a campionatelor naționale de minirugby. Ultimul turneu din cele patru a avut pe stadionul Steaua, din București, acolo unde CS Universitatea Arad , în virtutea colaborării cu Warriors Timișoara, a participa la două categorii de vârstă, U8 și U10.

Cei mai mici dintre elevii pregătiți de Marian Grindei și Eugen Argintaru au ieșit pe locul 4, dar fiindcă au avut comportări mai bine la etapele de la Cluj, Constanța și Gura Humorului, au ocupat o poziție secundă în clasamentul final. Asta înseamnă că noii vicecampioni naționali se numesc: Ștefania Turlacta, Patrick Radovan, Robert Ivan, David Oberșterescu și Sofia Grindei. Titlul național le-a revenit celor de la Șoimii București, iar podiumul a fost completat de CS Gura Humorului.

La grupa de vârstă ceva mai mare, formată din jucători sub 10 ani, arădenii s-au mulțumit cu poziția a 5-a în Capital. Și tot locul 5 a ocupat în ierarhia finală CS Universitatea, în formula: Darius Becher, Antonia Ivan, Teodor Stroia, David Oancea, Fabian Stancu, Andrei Muntean, Edoard Mihailov și Robert Cojocari. RC Junior Cluj, Warriors Timișoara și CSȘ Gura Humorului e componența podiumului la U10.

”Calde felicitari tuturor echipelor participante la ediția 2022 a Circuitului National de Minirugby!” – a transmis Federația Română de Rugby. În fața Casei Poporului, micii rugbiști ai Aradului s-au pozat alături de Cătălin Fercu, fostul internațional al celor de la Contor Zenner Arad, vicecampioană națională în 2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button