Baschet

FCC UAV Arad începe meciurile pe puncte cu CSM Târgoviște, suporterii sunt chemați la sală pentru derby-ul cu Sepsi înainte de Revelion!





Federația Română de Baschet a stabilit țintarul noului sezon din baschetul feminin românesc. Vicecampioana en-titre, FCC UAV Arad va debuta în Liga Națională, ediția 2022/2023, în compania rivalei clasice din Târgoviște, meci programat în cadrul turneului inaugural din perioada 1-2 octombrie, fără a se cunoaște încă locația. Se anunță o toamnă încărcată pentru fetele lui Bogdan Bulj  mai ales că ele vor evolua de la final de octombrie și în grupele FIBA EuroCup Women, pentru ca luna noiembrie să debuteze și în Cupa României.

Noul Rapid vine la Arad pe 12 noiembrie

Programul turului este destul de abordabil, cu meciuri – pe hârtie – ușoare. De abia în etapa a 5-a e progamată o deplasare complicată, la Constanța (etapa a 5-a), după care urmează imediat acasă „duelul” cu Rapidul, poate principala rivală la un loc în finala campionatului.

Derby-ul cu campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este programat chiar în ultima etapă a turului, între Crăciun și Revelion, asta dacă nu cumva vor mai interveni amânări sau reprogramări. Un aspect important va fi și programul și parcursul celor două echipe în cupele europene, din cauza căruia datele partidelor de campionat ar putea suferi ceva modificări, pe parcurs. Cert este că Sepsi se anunță și în sezonul viitor mare favorită la titlu, pentru ca Aradul, Rapidul și Constanța, ultimele două cu bugete importante și loturi pe măsură, să lupte pentru celelalte locuri pe podium. Vă reamintim că o abonată la medalii în anii trecuți, CSM Satu Mare, nu s-a înscris în ediția viitoare a LNBF.

Programul complet al turului din Liga Națională pentru FCC UAV Arad este următorul:

01-02oct.2022: CSM Târgoviște – FCC UAV Arad

15oct.2022: FCC UAV Arad – Universitatea Cluj-Napoca

22oct.2022: CSU Olimpia Brașov – FCC UAV Arad

29oct.2022: FCC UAV Arad – CS Agronomia București

05noi.2022: CSM Constanța  – FCC UAV Arad

12noi.2022: FCC UAV Arad – CS Rapid București

18noi.2022: CSM Alexandria – FCC UAV Arad

10 dec.202:2 FCC UAV Arad – KSE Târgu Secuiesc

17dec.2022: FCC UAV Arad – stă

23dec.2022: FCC UAV Arad – Sirius Mureșul Tg. Mureș

29dec.2022: FCC UAV Arad – Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button