UTA Arad

Gol de un punct și…de o nominalizare în echipa etapei pentru Benga





UTA a onținut doar o remiză în compania Chindiei în jocul de pe teren propriu, din cadrul rundei cu numărul 9 al Superligii. Arădenii au egalat târziu, cu 5 minute înainte de final, formația lui Adi Mihalcea, prin reușita fundașului central Alexandru Benga.

Căpitanul „roș-albilor” cu târgoviștenii și-a făcut foarte bine și în defensivă, iar revista LPF l-a premiat cu o nominzalizare în echipa etapei. ”A înscris golul prin care arădenii au egalat pe tabelă şi au salvat un punct” – e motivația pentru care Benga a fost inclus în „11-le” ideal ce arată astfel: Vlad Muțiu (FC Hermannstadt) – Alexandru Chipciu (U Cluj) ,  Alexandru Benga (UTA), Guilherme Garutti (CS Mioveni),  Júnior Morais (Rapid) – Al. Ioniţă II (Rapid), V. Achim (FC U 1948),  Baba Alhassan (FC Hermannstadt) –  Gabriel Torje (Farul), Jovan Marković (Universitatea Craiova), Christian Irobiso (Petrolul). Antrenorul etapei: Adrian Mutu (Rapi).









6 comentarii

  1. Tot respectul pentru un jucător , un lider adevărat devotat echipei , Alex Benga . O cariera lunga , dacă dorești , la U T A , unde ai intrat în rândul marilor fotbaliști care au slujit culorile , acestui club atât de iubit .Eu îți mulțumesc .

    0
    0
  2. Un adevarat caracter!Cel mai constant fotbalist din echipa si nu doar de acum,din aceasta stagiune!Cel mai indreptatit sa poarte banderola de capitan ca prima optiune!La un asemenea personaj,parca nici nu se vad anumite greseli inerente…
    Ii doresc ani multi la UTA in prima liga,de ce nu pana la retragerea cat mai intarziata?
    Mult succes Alex Benga pe mai departe si bafta micului tau fotbalist!

    0
    0
  3. Pastrand proportiile,la UTA venea un anonim,un Radu George,tinerel,hotarat,filigran…Ceva schimburi de pe la Sportul Studentesc,sau ce si cum…Nu a durat prea mult pana sa fie capitan mult si bine…Va spune ceva porecla sa,”Radu Cot”?Ce avea?Cand scotea „sertarul” secera cam tot…Iata-l ramas cu familie in Arad,antrenor la juniori…A ramas si Diarra,si vor mai ramane …UTA este un brand si isi creste multi juniori…

    0
    0
    1. Radu George a venit de la Dinamo nu de la Sportu, incurci borcanele! a venit cu Slave, Târțău, Năstase si Adolf la schimb cu Marius Cheregi!

      0
      0
      1. Gresit,mai cauta…Radu George era jucatorul Sportului Studentesc pe atunci,legitimat!Antrenor,raposatul Ardeleanu…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button