Liga a 2-aStranieri aradeni

Dumbrăvița a pierdut cu Slobozia, iar Stan l-a „salvat” doar pe arădeanul Pașcalău: „Am câștigat un jucător!”





CSC Dumbrăvița a suferit astăzi cel de-al treilea eșec consecutiv în campionatul Ligii a 2-a, 2-4, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia. Jocul a fost decis, practic, în prima repriză, scorul la pauză fiind deja 4-1 în favoarea ialomițenilor, care prin acest succes au preluat șefia în clasamentului.

Cosmin Stan i-a titularizat pe arădenii Toma și Luca Bodri (ambii 22 de ani), dar și atacantul de 16 ani, Patrick Pașcalău. Atacantul crescut de Atletico și UTA, sosit de la Crilul în această vară în „alb-verde”, a jucat curajos și a obținut ambele penalty-uri din care Dumbrăvița a punctat contra Sloboziei, prin Ghinescu (min. 31) și C. Toma (min. 90).

De altfel, antrenorul Dumbrăviței a ținut să-și laude la final tânărul elev. „Dar cred că astăzi, pe lângă toate aceste lucruri negative, am câștigat un jucător. Un atacant de 16 ani, la primul lui meci ca titular. E vorba de Patrick Pașcalău, care a făcut un meci foarte bun. În vestiar, îl voi felicita și le voi spune celorlalți că, un copil de 16 ani, a jucat fotbal și a avut atitudinea necesară pentru Liga a II-a, în vreme ce mulți alții nu au jucat și nu au avut atitudine. Bravo, Patrick Pașcalău!”, au fost cuvintele lui Stan, care în repriza secundă a mai apelat și la alți trei fotbaliști care au evoluat pentru echipe din Arad: Tănase (ex. Crișul), Simon (ex. UTA U19 și Pecica) și D. Popa (ex. Cermei).

Dincolo, la Slobozia, Costel Enache l-a trimis pe teren pe Ciprian Rus, ex. căpitanul UTA-ei, după o oră de joc, în locul lui Afalna (autorul unei „duble” pentru ialomițenii pentru care au mai punctat Constantin Toma și Dinu). Rus revine după o problemă medicală, în timp ce un alt fost utist, care – însă – a jucat doar pentru echipa a doua în urmă cu 5 ani, Ionuț Coadă, a fost integralist.

FOTO: cscdumbravita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button