Arhivă articole

Victorii în oglindă pentru FCC UAV Arad în amicalele cu sârboiacele de la WBC Duga Sabac!


După primele două săptămâni de pregătire vicecampioana en-titre a Românei a exersat în compania lui WBC Duga Sabac, echipa de pe locul 5 în ediția trecută de campionat în Serbia. Dubla amicală a avut loc sâmbătă seara și duminică la orele amiezii și s-a încheiat cu victorii în oglindă ale FCC UAV Arad: 75-55 (25-10, 15-14, 21-9, 14-22) și 78-54 (20-12, 16-16, 21-14 și 21-12).

Doar în prima partidă, Bogdan Bulj a respectat regula prezenței celor două românce în primul „5” și a uneia și în repriza a doua valabilă pentru noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin, iar acestea au fost Fleșer și Ciotir. Hadzovic, Racic și Madden au fost celelalte trei jucătoare care au început ambele întâlniri, dar jucătoarea ce avea să fure deja ochii cu prestații peste media echipei fiind Trinity Baptiste. Și cealaltă americancă, Stephanie Madden a arătat lucruri bune, iar Hadzovic și Akathiotou sunt realități frumoase și în noul sezon pentru vicecampioană. Bulgăroaica Georgieva încă trebuie să intre în schemele echipei, ca și noutățile din Serbia, Marjanovic și Racic. Pe tinerele Ciotir, Roșu, Fleșer, Negru, Vați și Melinda Timotity (17 ani, mezina lotului) se poate lucra și Bulj e antrenorul care și-a asumat și în acest sezon acest lucru.

Chiar dacă formația de la sud de Dunăre nu este dintre cele mai valoroase, primele apariții publice ale FCC UAV-ului în această toamnă au fost pozitive. Săptămâna viitoare, gradul de dificultate crește odată cu „dubla” în fața baschetbalislor de la Steaua Roșie Belgrad, nimeni altele decât campioanele țării vecine, care pregătește calificările Euroligii.

Marcatoare:

FCC UAV Arad (primul meci): Baptiste 20 puncte, Madden 13, Racic 10, Akathiotou 10, Giorgieva 9, Hadzovic 8 și Marjanovic 5.

FCC UAV Arad (al doilea meci): Baptiste 21 puncte, Hadzovic 17, Akathiotou 13, Madden 12, Marjanovic 7, Racic 2, Ciotir 2, Georgieva 2 și Roșu 2.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.