Cluburi polivalente

Gimnasta arădeană Marcela Cercea este medaliată cu aur și bronz balcanic!Rezultat de marcă obținut de tânăra gimnastă arădeană de la CS Municipal, Marcela Cercea, la Campionatele Balcanice pe categorii de vârstă de la Istanbul (Turcia), competiție revenită în circuit după o pauză de peste 20 de ani. Gimnasta noastră a obținut două medalii prețioase, aur cu echipa și bronz la individual compus, plus un loc 6 în finala de la sol, toate la categoria ei de vârstă, 12-13 ani (2009-2010), ea având 13 ani. În întrecerea pe echipe, România a depășit Croația și Turcia, în formula: Alessia Voloștiuc, Anamaria Mihăescu, Marcela Cercea, Bianca Vișovan și Raisa Maria Chivu.

O nouă gimnastă de mare viitor, la CSM Arad

Performanța Marcelei este cu atât mai prețioasă cu cât ea a participat la primul ei concurs internațional, fiind inclusă în programul BOPJ (Burse Olimpice pentru Juniori), pe această cale antrenorii de la CSM și BOPJ Arad, Ciprian Hegyi și Carina Franiov, mulțumind Federației pentru sprijin, dar și Colegiului de Arte Sabin Drăgoi, pentru ajutor în pregătirea sportivei. Următoarea competiție la care va concura Marcela Cercea este Campionatul Național de la sfârșitul lunii septembrie, unde va încerca să urce pe podium la categoria de vârstă 13-14 ani.

csmarad.ro

Un comentariu

  1. Mă bucur de reușita ! Copil extraordinar , antrenori foarte buni ! Este un PARADOX , cu bani puțini, se fac rezultate bune . BRAVO !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button