Rugby

CS Universitatea a câștigat un singur meci din cinci disputate la turneul de rugby în 7 de la Gura Humorului!





Campionatul Național de Rugby în 7 a continuat weekendul trecut cu etapa a doua, ce a avut loc la Gura Humorului. La fel ca în runda inaugurală, la finalul celor două zile de meciuri s-a impus CSU Cluj, care a trecut în finală de RC Bârlad, în timp ce în partida pentru locurile 3-4, Politehnica Iași s-a impus în fața echipei surpriză a acestei ediții a competiției, CSM Constanța.

În schimb, CS Universitatea Arad a avut o comportare sub cea de la Iași, dar asta și pentru că a avut adversari mai complicați în grupă și doar doi (nu 3 câți au avut restul combatantelor), cu care a pierdut fără drept de apel: 0-35 cu Grivița UNEFS și 0-63 CSU Cluj. Prin urmare, au urmat meciuri de clasament în grupa 9-12 și alte două eșecuri fără punct marcat, 0-27 Phoenix Brașov și 0-24 Sportul Dinamo. Singurul succes al turneului a venit chiar în ultima partidă, 21-10, cu CS Olimpia, pentru o clasare pe locul 11, în timp ce poziția după cele două etape e 9-a. Numărul de echipe participante – 15, între care ultima, Selecționata Moldova, joacă fără a puncta.

Ca și la runda inaugurală, antrenorul Marian Grindei a contat la Gura Humorului pe: Farcaș, Marinca, Burai, Țepurică, Postolache, Novacovici, Gîrda, Delcea, Manoilă, Berki, Argintaru, Zaiba, Anton, Zsucs, Lucanu, Gabor, Ene, Erdei, Morcan, Vajdovici și Perici.

Ultima rundă a Campionatului Național de 7s are loc la București, în weekendul 24-25 septembrie, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button