Superliga

Toni Petrea a preluat „lanterna roșie” și are un arădean în staff!





Primul antrenor schimbat în acest sezon al Superligii revine în circuit la ultima clasată. Toni Petrea obținuse pe banca FCSB-ului doar o remiză împotriva lui U Cluj şi a fost înfrânt de Saburtalo (Georgia) şi Rapid, astfel că Nicolae Dică a fost adus în locul său pe banca tehnică.

Astăzi, tehnicianul de 47 de ani s-a înțeles cu Chindia Târgoviște, formație ce a acumulat sub comnda demisionarului Adrian Mihalcea doar 3 puncte în acest sezon, unul cu UTA, la Arad. ”AFC Chindia Târgoviște anunță că noul antrenor principal al echipei noastre este, începând de astăzi, Anton Petrea. Tot de astăzi, revine acasă Cristinel Țermure, în funcția de antrenor secund! Din staff-ul tehnic al echipei noastre vor face parte, în continuare, Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Bogdan Hetco (preparator fizic). Mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!” – e anunțul grupării dâmbovițene.

Așadar, arădeanul Hetco rămâne să se ocupe de pregătirea fizică a jucătorilor de la Chindia și după plecarea lui Adi Mihalcea, cel cu care a făcut echipă și la Slobozia.









Un comentariu

  1. Preparatorul fizic Bogdan Hetco…este lipovean, a absolvit, cu cea mai mare nota, scoala de preparatori fizici. In Arad …inca nu a a avut sansa sa lucreze. la noi, ( la UTA ,..mai ales) … ” celebrii antrenori care sint”…au …trupa lor. De aia ne merge…” excelent „.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button