UTA Arad

Postolachi – pe teren în victoria Republicii Moldova în Letonia, Pop – înfrânt în Turneul celor 4 Națiuni!Doi dintre cei cinci fotbaliști ai UTA-ei convocați la acțiunile echipelor naționale au jucat astăzi cu rezultate diferite. Virgiliu Postolachi zâmbește pentru succesul naționalei de peste Prut în Letonia, în timp ce Rareș Pop lasă capul jos pentru eșecul „tricolorilor”  U18 în Turcia.

Postolachi a jucat 17 minute

În etapa a 5-a a grupei D din a patra categorie valorică, Republica Moldova a redeschis lupta pentru primul loc în grupă, câștigând cu 2-1 în Letonia. Revenco (26) și Nicolaescu (45) au marcat până la pauză pentru  basarabeni, Ikaunieks le-a adus pe gazde în joc în minutul 55, care au atacat fără succes până la final.  Atât cât a jucat, adică începând din minutul 73, când l-a schimbat pe Nicolaescu, Virgiliu Postolachi a făcut mai mult faza defensivă pentru naționala sa. Atacantul UTA-ei ar putea primi mai  multe minute duminică, cu ocazia confruntării interne cu Liechtenstein, în care Republica Moldova are neapărat nevoie de trei puncte pentru a profita de o eventuală înfrângere a Letoniei în Andorra și a promova în grupa valorică B de pe primul loc.

Utistul Pop și arădeanul Melniciuc, pe teren mai bine de o oră de joc

În Turcia, reprezentativa U18 a României, formată din juniori născuți începând cu 1 ianuarie 2005, a pierdut cu 2-0 chiar în fața țării gazdă, în cadrul turneului de pregătire al celor 4 Națiuni. Utistul Rareș Pop a fost titular și a s-a aflat pe teren până în minutul 64, când a fost înlocuit cu craioveanul Călin. Tot atât a jucat și arădeanul Alexandru Melniciuc, fotbalist crescut de Viitorul Arad, care a ajuns și el între timp la Universitatea Craiova. În următorul meci, România joacă împotriva Portugaliei, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 12:30.

Un comentariu

  1. Postolachi, Ratza, Armas, jucători nu mulți, dar utili și pe la case mai mari. La fel ca și în domenii muzical artistice , Chișinăul mai aproape de patria și limba comuna. Alta data buni numai la mere și struguri bat și la porți mai delicate. Aici și numeroșii studenți la noi. La fotbal, cine a progresat și cine a urmat procesul invers.? Lăsăm răspunsul în suspans, asa cum sta bine unui text de bine.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button