Gloria LT Cermei

Bulza, după al patrulea meci stagional în care Cermeiul pierde puncte la ultima fază: „Nu ne rămâne decât să mergem la biserică!”





Pentru a patra oară în acest sezon, Gloria Lunca Teuz Cermei a pierdut punct sau puncte pe final de meci. Ca și cu Lipova și Ineu pe teren propriu, dar și cu Pecica și azi, cu Pobeda, în deplasare, „sămădăii” au primit goluri decisive după minutul 89, pierzând astfel 5 puncte în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. Practic, trupa lui Cristi Todea a cedat fără drept de apel doar în fața Reșiței (0-3) în acest start de campionat, pentru că în rest regretele sunt mari și dau pe afară.

La Dudeștii Vechi, după ceea ce s-a jucat timp de 90 de minute și chiar și raportul ocaziilor, „roș-albii” meritau cel puțin remiza, dar Marco Enciu nu a fost de acord și a punctat pentru timișeni la ultima fază a meciului. „Nu ne rămâne decât să mergem la biserică, probabil unii dintre noi avem păcate prea mari pe care le plătim la fotbal. Nu e permis să pierzi atâtea puncte la ultimele faze ale partidelor, e ceva ce ne dăpășește deja. Ca și joc, eu zic că am fost peste cei de la Pobeda, care au același joc bătrânesc, urât, dar foarte eficient pentru ei. Nici noi nu am jucat extraordinar, dar tot am fost puțin mai buni și am avut câteva situații bune de a marca. Le-am tratat superficial și la final am plătit din nou scump. E clar că avem și o problemă în poartă, cred că e blestemul lui Gârlea la care se dovedește că am renunțat prea ușor. Asta e, nu mai avem ce face, cel puțin până la iarnă mergem în formula asta”, spune președintele cermeianilor, Petre Bulza.

Acesta încearcă să rămână optimist în ciuda faptului că echipa sa are doar un punct în clasament și e ultima în C8. „Am mai avut noi serii grele, fără victorii timp de 6-7 meciuri și tot am dres busuiocul. Rămânem pe linia noastră, cea a creșterii copiilor din județul nostru la nivel de Liga 3-a, ne bucurăm că și azi Paul Varga, un băiat ochit în Liga 4-a, a fost cel mai bun de pe teren. Oricum, am spus și o s-o spun mereu, pentru Cermei fiecare meci jucat în Liga 3-a e un eveniment, o sărbătoare.  Sigur, trebuie să începem să facem și puncte, chiar de etapa viitoare cu Ghiroda, căci altfel se va rupe prea mult clasamentul”, a adăugat Bulza.

Sorin Bălu a debutat cu un succes pe banca Ghirodei azi și va veni la Cermei de pe locul 3 sau 4, în funcție de ce va face maine Lipova la Pecica.

Un comentariu

  1. E vorba de lipsa de omogenitate si experienta trebuie avut rabdare si incet incet se va castiga experienta se stie in fotbal infrangerile sunt antecamera victorilor trebuie cumva jucate amicale unde se castiga jocuri in picioare cea mai mare greseala in ro e ca se pune presiune pe tineri imediat trebuie educatie pas cu pas!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button