Stranieri aradeniUTA Arad

Arădeanul Man a marcat în succesul trist al României cu Bosnia & Herțegovina, utistul Vukcevic nu a putut evita înfrângerea Muntenegrului!







România a învins Bosnia și Herțegovina cu scorul de 4-1 în cadrul etapei a 6-a din Liga Națiunilor, dar victoria are un gust amar. „Tricolorii” nu au putut evita retrogradarea în următoarea divizie din cadrul competiției, terminând pe ultimul loc în grupă, la egalitate de puncte cu Muntenegru, dar cu rezultate directe inferioare: 0-3 și 0-2.


În această seară, în confruntarea din Giulești, arădeanul Dennis Man a reușit cel de-al 5-lea său gol în tricoul naționalei mari. Atacantul Parmei se afla la 16-a selecție. Pușcaș a mai reușit „dubla”, iar Rațiu a marcat și el odată pentru echipa lui Edi Iordănescu, ce a primit gol de la starul lui Inter Milano, Edin Dzeko.


Retrogradarea „tricolorilor” a venit și ca urmare a faptului că Muntenegru a pierdut acasă, 0-2, cu Finlanda, ce era singura formație ce putea fi întrecută în clasament, pe locul 3. Pentru muntenegreni a evoluat în această seară și Marko Vukcevic, fundașul dreapta al UTA-ei, care a intrat pe gazon în minutul 62 în locul lui Jovovic, când scorul era 0-2, iar echipa sa juca în 10 contra 11.

Pe teren a fost luni și Rareș Pop, în România – Spania 1-1, meci din cadrul Turneului celor 4 Națiuni. Mijlocașul ofensiv al „Bătrânei Doamne” a intrat pe gazon la începutul reprizei secunde în locul lui Manolache. Arădeanul Melniciuc (U. Craiova) a evoluat și el în ultimele 28 de minute în atacul României. Golul „tricolorilor” a purtat semnătura lui Mazilu.



3 comentarii

  1. La club infrângeri, la natională înfrângeri…greu se iese din această groapă. Toate stirle sunt despre înfrângeri.

    0
    0
    1. Din nefericire suntem o nație de loseri, nu avem mentalitate de învingători, ci una de lași…
      Oricum, Haide UTA !!!
      HAI ARADUL !!!

      0
      0
  2. Poate sa vina,antrenorii antrenorilor,astia sunt jucatorii la Nationala Romaniei ,buni rai asta este !!! Nu vedeti ca, de zeci de ani nu mai apare jucatori valorosi in Romania gen Dobrin, Hagi, Gica Popescu, lacatus, Balaci, Camataru, Dorinel Munteanu, Craioveanu, Andone, Rednic, Silviu Lung, Geolgau, Domide, Kun, Brosovshi , Iordanescu, Belodedici si sunt multi mai multi !!!Pai cum sa mai ai fotbal in Romania cand toate scolile sunt inchise sambata si duminica cu lacatul si copii nu au unde sa joace si ei fotbal ? Maidanele au disparut, mai bine se cumpara jucatori straini platiti regeste si atunci de unde sa mai rasara jucatori valorosi enumerati de mine mai sus ? Acolo se invata adevaratul fotbal si apoi ei sunt selectati de antrenori !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button