UTA Arad

Dună, după calificarea UTA-ei în grupele Cupei României Betano: „Ne-am chinuit până aproape de final, una peste alta, bine că ne-am calificat”





În cadrul play-offului Cupei României Betano, UTA a trebuit să se deplaseze până la Suceava, unde era așteptată de Foresta, liderul seriei I a Ligii a III-a, cu 13 puncte din 15 posibile. S-a terminat 0-1, după reușita lui Șteau din minutul 10 și singurul lucru pozitiv pentru UTA este că a evitat surpriza neplăcută, așa cum nu a făcut-o în urmă cu un an la Filiași, în fața unei alte divizionare terțe. Altfel, Ilie Poenaru nu are motive să fie prea liniștit înainte de seria de foc din Superligă: Farul, CFR Cluj, FCSB, U. Craiova.

Despre meciul de pe stadionul „Areni” a vorbit Marin Dună și, evident, a găsit destule probleme în jocul echipei arădene. „Îi felicit pe cei de la Foresta pentru atitudine, au avut o atitudine pozitivă pe toată durata partidei. Cred eu că noi am avut un început bun de repriză, primele 20-25 de minute, când am și marcat. Ne-am mai creat câteva situații, nu neapărat ocazii, dar după aceea am intrat puțin în jocul lor. Am greșit foarte multe pase la mijlocul terenului, băgând mult mingea în centru, nejucând în spatele apărării adverse unde, practic, ne-am creat acele situații prin Otele și Șteau. Drept dovadă, ne-am chinuit până aproape de final, am mai avut câteva situații pe final de meci, unde puteam să închidem jocul. E tipicul meci de Cupă, cu o echipă inferioară, teoretic. Dar, asta e, una peste alta e bine că ne-am calificat mai departe și sper să ajungem cât mai departe în această competiție. Pentru noi a fost și un drum foarte lung, cu multe ore pierdute, deși am venit cu avionul până la București, apoi București – Suceava. Am ajuns aseară târziu,  pe la 23:30”, a spus „secundul” lui Ilie Poenaru.

Fostul atacant al celor de la FC Național sau Astra Ploiești a lăudat fanii Forestei. „Nu am mai fost demult la Suceava, de prin 2003, când jucam la Astra, dacă nu mă înșel. Un public extraordinar, e nevoie de astfel de suporteri pe stadioane, au creat un climat super OK. Dar și suporterii noștri sunt minunați în special acasă sau în deplasările mai apropiate de Arad, vin și chiar creează o atmosferă extraordinară. E nevoie de suporteri și chiar mi-a plăcut publicul de aici”, a mai punctat Dună.

Provocat de presa locală, ajutorul lui Poenaru s-a referit și la jucătorii de perspectivă suceveni. „Sunt jucători tineri la Suceava, care trebuie să crească, le trebuie minute. Unii dintre ei ar putea să facă pasul și la un nivel superior, la Liga a II-a. Dar, asta numai prin jocuri. Știm cu toții cum sunt tinerii în ziua de astăzi, le trebuie continuitate și disciplină, atât în teren, cât și în afara lui. Dar, Foresta e o echipă bună, care, din punctul meu de vedere, ar putea chiar de anul acesta să facă pasul în eșalonul superior. La începutul meciului, vorbeam cu Dorin (n.a. Goian) și am înțeles că anul acesta formează această echipă și de abia anul viitor vrea să atace promovarea. Dar, se vede că e o echipă lucrată”, a încheiat Marin Dună.

 

20 comentarii

  1. Scopul scuza mijloacele! Scop îndeplinit , urmează un meci extrem de greu la Ovidiu.
    Acela va fi momentul adevărului. Da sau ba!

    0
    0
  2. Am gresit foarte multe pase ? Pai de ce domnule antrenor DUNA ? Pai in aceasta pauza inca nu a-ti pus la punct jocul de pase la echipa ? Dinou motive si iar motive, pana cand ? Cu FARUL ce va faceti domnule DUNA cu atatea pase gresite ?Nu am vazut meciul dar dupa cum scriu cei care au vazut meciul ca, echipa a jucat dinou slabut, nu este de bine daca baietii se prezinta in acest mod cu echipa lui HAGI !!! Nu inteleg , dupa atatea si atatea antrenamente, jocul echipei nu se leaga ? Oare de ce domnule DUNA si Poenaru ?

    0
    0
  3. Mai fratilor noi ne chinuim cu toata lumea .ce este de facut? daca nici celor de liga a3a nu le dai 4,5 goluri si pe alocuri se ridica la nivelul tau ,se pare ca avem probleme mari la echipa.URMEAZA MECIURI GRELE IN SUPERLIGA SA NU NE FACEM DE RUSINE SI SA SE TREZEASCA TOATA LUMEA.TREBUIE TRAS DIN NOU SEMNALUL DE ALARMA DEOARECE ASA NU SE MAI POATE CHIAR SUNTEM PENIBILI CHIAR SUNTEM INCARCATI CU NEPUTINTA SUNTEM FARA RUSINE NU STIU CAT MAI POATE RABDA SUPORTERUL UT-ist.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  4. PAI ACESTA ESTE REZULTATUL CELOR 10 ZILE FARA O PREGATIRE ADECVATA SI FARA JOC,FOARTE FRUMOS,FOARTE PROST GANDIT PROGRAMUL ECHIPEI.BRAVO STIMATA CONDUCERE,BRAVAO STAFULUI TEHNIC SI BRAVO ECHIPEI SA AJUNGI SA TE BUCURI CA AI BATUT CU 1-0 O ECHIPA DE LIGA a3a. RUSINE,MARE RUSINE .

    0
    0
  5. Temeri la zi . La ele adăugăm km bifați la căderea toamnei. Inspirați TV care a ales un meci ca Jiul-Otelul. Începe lumea sa ne ocolească. Supărare nu ar trebui sa fie. Asa joaca și Naționala.! Și nici distanta valor! nu prea e. Jucătorii străini sunt și ei tot cam de liga 3 . Dar la ei acasă, aici sunt de superliga. Ca au salarii mari.! Pai asa se câștigă la ei, mai puțin e la sparanghel. Nu trebuie sa ne îngrijoram. Pe la noi se joaca la liber. Multa improvizație, ,, text” nu prea ofertant , fără lecții adjudecate. De ceva suntem siguri. Poenaru, fără,, patalama” nu ar putea zâmbi loturilor federale de tineret deși e de teapa lui Pancu. A întrat în pâine și Pelici, stramtorat și el în vremuri când prețul gazului creste zilnic. Sa ne bucuram și sa așteptăm tragerile de vineri. E drept nu e cu Floriana la Valeta, dar cu Dumbrăvița. E bine și asa.!!

    0
    0
  6. Si voi acuma cu criticile voastre…am jucat italieneste (ca in vremurile bune ale italienilor): gol rapid, apoi aparare tot restul meciului…victorie, 3 puncte, ce mai vreti ? Super eficient, dozare si la efort 🙂 Lasand gluma la o parte, e ingrijorator ca jocul nostru la centru, mai ales de pase, de posesie, de a crea ocazii scartie foarte rau !

    0
    0
  7. Mă gândeam că scrieti de ceva incursiuni ale lui Keseru care a zis că este in formă acum. De Ademi că a făcut ravagii in careul moldovenilor. Când colo nimic, dezamăgire mare. Oare de ce UTA nu stie juca aerisit? De ce nu stie juca in viteză? De ce trebuie să se invârtă cu mingea pe loc si să o atingă de cel putin 2 ori? De ce d le Dună? Pe Poenaru nu-l intreb că e depăsit

    0
    0
  8. Acolo este problema REDNECK,jocul de posesie si nu este bine deloc !!! si dupa aceste 10 zile de pauza ,tot slab se merge cu jocul de posesie ? Alo !!! Poenarule ? Duna ? Voi oare nu vedeti ? Ce se intampla de nu functioneaza echipa la acest capitol de atatea etape ? Le vedeti ca, nu functioneaza si ce este de facut ca, sa functioneze ?

    0
    0
  9. In primele 10 minute aveam posesia aproape 100% si abia dupa minutul 9 am ajuns sa tragem si pe poarta. Incredibil cum nu reusim sa avem ocazii nici macar cu o echipa de Liga3. Mai mult, antrenorii nostri insusi recunosc ca am intrat in jocul lor! Adica nu reusim sa impunem tactica noastra nici cu Foresta??? Afara cu Poenaru de la UTA, e clar ca nu avem nici un viitor cu el

    0
    0
    1. Petrolul a dat de pământ cu Selimbăr, 4-0. Mioveni a dat de pământ cu Resita, 4-0. Noi ne chinuim in continuare indiferent cu ce echipă jucăm. Ceva nu-i bine, clar. Să nu vă aud că v-ati păstrat puterile pentru Farul că nu vă cred. dacă băteati azi un 4-0 nu mai puteati bate si la Farul? Mai multă energie consumati in meciuri din astea incâlcite decât in jocuri frumoase.
      Si incă ceva. Nu puteati da vre-o trei goluri in prima repriză si să-i lăsati si pe cei tineri să joace? Faceti inadins chestia asta? Numai să nu joace? Mociu putea lejer să intre a doua repriză la adăpostul a trei-patru goluri. Așa, stă pe bancă mereu. Rusine să vă fie!

      0
      0
      1. Haha, n-ai remarcat tactica lui Poenaru, asa-i? A bagat astazi toti jucatorii care in mod normal sunt in primul 11 in Liga pentru a avea scuze pentru urmatoarele 4 infrangeri. Ca sunt obositi baietii ca au jucat in cupa si a fost drumul lung si terenul prost. Asculta aici ce iti spun eu cadupa meciul cu Farul o sa spuna ca baietii au fost obositi ca au jucat si in cupa si ca au fost prea mult pe drum.

        0
        0
  10. De când ați venit la UTA numa va plângeți DUNA ia-l și pe POENARU și mergeți înapoi acasă și mai și luați câțiva jucători cu voi sa nu plecați cu mana goala ca la UTA se pune os la munca nu sa venim la conferința sa ne plângem ba deplasare cu autocarul ba avioane fără legături ba arbitri ba terenu numa voi nu sunteți de vina sincer nu cred ca va prinde MOSU la ARAD . DRUM BUN SA AVETI

    0
    0
  11. Totul se poate rezuma intr-un singur cuvant:GROAZNIC!Oricat de optimisti dorim sa incercam sa putem fi,nici o sansa reala in acest fel…Parca din rau in mai rau…Nu doar ca se incearca tot felul de alibiuri si scuze filozifice…e bai mare…Acum alta idiotenie crasa… au schimbat avioane…Avioane sunt ei,stafful tehnic…Parasutisti cu sac de spate in loc de parasute…Inacceptabil!!!Greu de digerat…
    Ma ia cu friguri,faptul ca echipa lui Goian si-a menajat jucatorii si vor sa promoveze,avand meci important fata de bacauani….
    Trebuie neaparat un soc la echipa si nu vad altfel decat bagajele la usa…Trebuie adusa o alta mentalitate,alta motivare maxim profesionista…Banuiesc strategia la meciul contra Hagi..Sa nu luam si daca se poate,sa si marcam…
    M-as bucura enorm,sincer…Nu imi doresc sa vad cum se strange „latzul”,pentru ca se cam strange…rau de tot…

    0
    0
  12. Cred ca devin un fel de Sado-Maso,ca sa am puterea sa revad „SI” acest meci…Trebuie rasucit cutitul in rana puroinda,cat de repede posibil,fara mama,fara tata,fara mila…Trebuie gasita o cale de reziliere cu Ademi,Keseru,neaparat!Sunt mai slabi decat Dangubici,Laukzemis,Ongaro la un loc…Pfff…Incredibil cat de paraleli,indolenti pot fi…
    Ademi pare un fel de butuc implantat,lent,greoi,forceps,cezariana…Nu are nici o treaba…Probabil adus ca si troc…Ti-l dau pe respectivul,dar la pachet,mi-l iei si pe asta…Singura explicatie plauzibila…Ademi nu ar avea loc nici macar prin Liga a 3-a…Sa fim seriosi…

    0
    0
  13. Si Ubbink care se vede ca nu mai are chef sa joace. S-a vazut de cand a venit la UTA ca e o putoare de jucator caruia nu-i place efortul. A crezut ca daca ii iese o pasa din 5 atunci este scutit de efort si o sa alerge ceilalti fraieri pentru el. Singurul care a reusit sa puna biciul pe el si sa-l faca sa depuna efort a fost Balint. Acum poate sa se retraga linistit, orice astmatic poate alerga mai mult decat el. Cat despre Keseru, aceasi hiba. Intra pe teren si tot cu coatele in plexul adversarilor este. Ar fi putut avea vreo 2 ocazii dar nu i-au pasat coechipierii, probabil nici ei nu au incredere in el. Asta este. Un nou an ratat pentru UTA. La sfarsitul sezonului tragem din nou linie si o luam de la capat la fel de slab. Vedem cat timp o mai putem tine tot asa.

    0
    0
  14. Se pare ca Mister Duna a albit degeaba in cap. Probabil mai degraba din cauza prostiei dansului decat din cauza batranetii. E la fel de slab si lipsit de orice forma de inteligenta pre cum Poenaru. Astia 2 nici adunati la un loc nu fac cat un antrenor submediocru. E a mia oara cand vine cu vrajeli din-astea de prost gust ca dupa meciul cu Hermanstadt. Ne spune ca ba nu sunt pregatiti mental, ba fizic ba tactic ba ba ba ba. Pai cine naiba ii pregateste de nu sunt pregatiti niciodata??? Efectiv ne descrie impotenta lui si a lui Pompadour in fiecare declaratie. Speram sa nu va prinda paltonul la Arad. Mergeti si vrajiti pe altii.

    0
    0
  15. Unde sunt vremurile cand ne lamentam ca ratam non stop din 2 metri? De il avea Balint, anul trecut, pe Postolachi…

    Acum, datorita lui Poenaru, ne plangem de mijloace de transport, terenuri si alte cele. Ca de joc, chiar nu avem ce. De ceva inexistent nu te poti plange.

    0
    0
  16. „…Ne-am mai creat câteva situații, nu neapărat ocazii, dar după aceea am intrat puțin în jocul lor. Am greșit foarte multe pase la mijlocul terenului, băgând mult mingea în centru, nejucând în spatele apărării adverse ….E tipicul meci de Cupă, cu o echipă inferioară, teoretic. Dar, asta e, una peste alta e bine că ne-am calificat mai departe și sper să ajungem cât mai departe în această competiție. Pentru noi a fost și un drum foarte lung, cu multe ore pierdute, deși am venit cu avionul până la București, apoi București – Suceava. Am ajuns aseară târziu, pe la 23:30”……….. Bai Duna, scuzw, scuze si joca slab…ati jucat cu liga a treia si nu ati reusit 4 pase la rind, ci acelasi joc lateral si inapoi. L-ati bagat pe Keseru,…l-ati mai si pus capitan. Nu va mai saturati de jocul catastrofal al lui Batha…el bate…in continuare cornere si 99% sint stricate. Fundasii vostri laterali,…amindoi, nu au dat o centrare ca lumea ,..intr-un meci cu liga a treia ! Cu o echipa de liga a doua,…mai buna erati …” varza”. Si va bucurati ca ati castigat. Cu jocul asta …unde vreti sa ajungeti ? Jalnici…antrenori ! Daca ati avea onoare v-ati da demisia !

    0
    0
  17. Am avut incredere la inceput in antrenorul POENARU dar la cum joaca echipa, m-a dezamagit !!! Daca UTA. nu functioneaza ,el trebuie sa isi dea demisia. De ce nu functioneaza echipa POENARULE ? Nu tu ai ales jucatorii pe care i-ai vrut ? Ori nu te asculta jucatorii ,ori asta le este valoarea ? Ce naiba, de atatea etape baietii nu leaga 3-4 pase la rand ? Poate faci vreo minune la Farul cu baietii si ne aduci bucuria in casele tuturor utistilor din toata tara si atunci va fi bine . Speranta moare ultima domnule Poenaru, vom vedea ce va fi la ora meciului in fata TV.Va fi foarte greu in fata unei echipe Faru care au in componenta jucatori tineri si cu experienta valorosi si de un HAGI foarte ambitios si de care scoate jar din ei la fiecare meci pt. a scoate un rezultat cat se poate de bun dar macar sa vedem si noi ca, jucati fotbal adevarat si nu sa vedem o singura echipa pe teren a Farului !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button