Fotbal judetean

Au făcut „pokerul” și în zece oameni, oaspeții – decimați de accidentări: Unirea Sântana – CS Glogovăț 4-0





Meci mai greu decât o arată scorul pentru Unirea Sântana în fața tinerei formații din Vladimirescu. „Roș-negrii” au avut de jucat timp de o repriză în zece oameni, când tabela arăta doar 1-0 și – totuși – au mai reușit să marcheze de trei ori. La fel de adevărat este că echipa vizitatoare i-a pierdut pentru accidentări pe ambii fundași centrali, Mariș și Ruja, dar și pe „închizătorul” Nibu, acesta din urmă ajungând direct la spital, fiind suspect de ruptură de ligamente.

Superioritatea din joc, dar și la ocazii a „uniriștilor” s-a concretizat cu golul de 1-0. Acesta a venit în minutul 32, când Simion a pasat în adâncime, Vlăduț Stanciu a scăpat singur și l-a lobat pe Vîrtaci, care s-a și împiedicat în drumul spre minge. În minutul 42, Coșa i-a pus mingea pe cap lui Nibu, dar Mucha a respins de sub transversală. Cu 1 minut înainte de finele reprizei, Brad a intrat tare, din spate la Păulin și Iova l-a trimis mai repede la cabine pe fostul mijlocaș al Lipovei.

În 11 contra 10, cei de la Vladimirescu au încercat să revină în joc, au avut și ceva situații, dar Dehelean și-a pierdut în câteva minute axul central, Mariș, Ruja și Nibu, iar cei care au intrat au fost lipsiți de experiență, iar improvizațiile prea mari în defensivă. Pe acest fond, Sântana a rotunjit tabela. În minutul 68, Martin a pasat în centrul careului, de unde Stanciu a reluat în plasă dintre doi adversari. Ultimele două goluri au revenit în ultimele 5 minute de la același jucător, Cristi Șulea. Mai întâi, blondul atacant a scăpat singur după pasa lui Ursoi și a marcat la colțul scurt, după care, în ultimul minut de joc, același Șulea a beneficiat de o acțiune a lui Dochița și un șut la colțul lung de la marginea careului.

Ciubăncan: „Ne propunem să ne perfecționăm jocul odată cu trecerea etapelor”

În ciuda victoriei clare, Sântana îi lasă locul în fruntea clasamentului celor de la Socodor, care au bătut 7-0 astăzi. „Un meci pe care l-am controlat în mare parte, am marcat din prima repriză împotriva unei echipe care a jucat cu cinci fundași. Din păcate, Brad a luat cartonaș roșu după o alunecare din spate la centrul terenului. Și totuși, în zece oameni am reușit să mai marcăm de trei ori în repriza a doua și am avut și alte situații, dar jucătorii tineri nu au încă experiență. Am avut patru în teren, unul chiar de 2005, Kozma și mai avem de muncit. Ne propunem să ne perfecționăm jocul odată cu trecerea etapelor și să facem și rezultate bune. Urmează derby-ul de acasă cu Socodor, vom juca la victorie. Vrem să dăm goluri, sper să fie un meci frumos și să obținem cele trei puncte”, a spus Marius Ciubăncan la finalul disputei cu trupa de la marginea Aradului.

Dehelean: „Cred că nu am fi pierdut azi dacă nu ar fi trebuit să-i schimb pe cei trei jucători pentru accidentări”

Glogovățul rămâne cu 4 puncte pe locul 10 în clasament, dar și câteva regrete. „Băieții mi-au respectat 100% indicațiile tactice în prima repriză, au stat bine în teren, din păcate golul de 1-0 l-am luat fiindcă Paul Vîrtaci a alunecat și nu a ajuns mai repede decât atacantul lor. Am avut șansa să egalăm, Nibu a ratat, după care săracu s-a accidentat destul de grav. Mi-e teamă că l-am pierdut pentru câteva luni de zile, apoi mi-au cerut schimbarea și Mariș și Ruja, iar eu nu aveam pe bancă numai jucători ofensivi și pe puștiul de 15 ani, Cosma. A trebuit să-l trec pe Diarra fundaș central și am pierdut din forță în atac, mai ales că el a jucat foarte bine, a făcut mare risipă de efort. Știu că la 4-0 e puțin neobișnuit ce zic, dar cred că nu am fi pierdut azi dacă nu ar fi trebuit să-i schimb pe cei trei jucători pentru accidentări. Sper să-i recuperăm până săptămâna viitoare, când avem un nou meci foarte dificil, cu Pâncota”, a declarat Călin Dehelean, antrenorul celor de la Vladi.

Formații:

Sântana: Mucha – D. Marc, Bercu, Savin, Dochița – Ursoi, Simion – Kozma (46 Trabalka), Martin (80 Olteanu), Stanciu – Brad. Antrenor: Marius Ciubăncan

Glogovăț: P. Vîrtaci – Lucaci (63 A. Gornic), Mariș (55 Fl. Dancă), C. Ruja (74 Fl. Domide), L. Avram – Doboș, Nibu (52 Țîru) – Păulin, Diarra, Coșa – M. Ceh (74 R. Cosma). Antrenor: Călin Dehelean

Arbitri: Cătălin Iova – Dan Cojocariu, Zoltan Nagy. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Teodor Juşcă

Un comentariu

  1. Oare mai mari de la ajf mai precis conducatori arbitrajului nu poate sa ii invete pe arbitri astea sa nu mai fie penibili macar atat daca mai gresesti asta e se intampla si cu VAR
    Dar sa fi penibil chiar e rau de tot.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button