UTA Arad

Dună nu crede că UTA merita să piardă la Constanța, dar – totuși – recunoaște: „Avem o problemă la atacul pozițional în terenul advers”





Sigur că Farul nu a făcut cel mai bun meci al său, dar și-a urmărit și atins – fără mari probleme – scopul în fața unei echipe UTA stinsă, fără idei de la mijloc în sus. Până la urmă, liderul a și avut câteva absențe importante, precum Popescu, Benzar, Torje, Nedelcu sau Pitu, în timp ce din efectivul arădenilor a absentat doar Cascini. Iar apoi, gazdele au și jucat în zece oameni timp de mai bine de jumătate de oră, fără a risca – însă – nimic, din moment ce „roș-albii” nu au avut șut pe poartă.

Așa stând lucrurile, probabil că rezultatul corect în opinia lui Marin Dună era scorul de 0-0. „Meci echilibrat, nu știu dacă merita cineva să câștige, cu 0 primă repriză în care am primit un gol din penalty la o greșeală. După aceea, am echilibrat jocul, de altfel cred că jocul a fost echilibrat pe toate durata lui. Ne-am creat două situații bune de a marca, nu ocazii mari de gol, cum – de altfel – nu au fost pe toată durata partidei, dar părerea mea este că nu meritam să pierdem acest joc. E adevărat că momentul psihologic a fost la acel penalty pe care l-a ratat Virgil (n.a. Postolachi), se întâmplă, nu e nici un fel de problemă, o să mai rateze cât o să joace fotbal. Ne pare foarte rău, băieți sunt foarte triști în vestiar că am pierdut acest meci, dar trebuie să ne uităm la greșelile pe care le facem. Și mă refer aici la faza ofensivă, în special, pentru că nu ne-am creat ocazii. Într-adevăr, avem o problemă la atacul pozițional în terenul advers, ducem mingea relativ ușor aproape de careul advers, dar acolo se întâmplă ceva. Și această problemă n-am avut-o numai la jocul acesta, ci la mai multe jocuri. Trebuie să găsim mai repede cheița la acest aspect și să rezolvăm problema. Defensiv, eu spun că am stat destul de bine, cu anumite greșeli pe parcursul partidei. Farul nu și-a creat ocaziile pe care și le-a creat la meciurile precedente, în special aici la Constanța. Felicit Farul pentru modul cum a jucat până acum, deci e pe primul loc, e o echipă în formă, o echipă bună a campionatului, dar noi ne gândim la noi”, a spus „secundul” lui Ilie Poenaru.

Marin Dună crede că UTA chiar ar fi putut câștiga dacă Postolachi ar fi transformat penalty-ul din minutul 59: „Cu siguranță era altul scorul, dar sincer vă spun, speram și la victorie. Pentru că aveam un om în plus, veneam cu entuziasm, cu gol marcat la echipa de pe primul loc și altfel era starea starea echipei”.

Fostul atacant al celor de la FC Național a vorbit și despre aventura săptămânii la UTA, car e plecată de acasă de marți. „Nu dăm vina pe asta, dar am făcut până acum o mie și ceva de kilometri cu acest această cupă, cu formatul acesta. Du-te la Suceava, întoarce-te aici, s-a resimțit și lucrul acesta, dar nu asta e cauza principală a înfrângerii. Pe noi ne preocupă jocul, pentru că avem ceva probleme, în special la faza ofensivă și trebuie să găsim repede rezolvarea la această problemă. Ne așteaptă un program foarte greu, jucăm cu CFR, după ne așteaptă o dublă cu FCSB, campionat-cupă, Craiova. Deci avem un program foarte, foarte greu, nu avem timp să ne lamentăm”, a încheiat Marin Dună.









24 comentarii

  1. DUNA stii ceva ? I-al si pe POENARU si duceti-va la alte echipe si lasati UTA. in pace !!! O bagi pe aia ca, Farul este pe primul loc ca, deplasarile, bla, bla, bla !!! Echipa nu are niciun orizont cu voi si gata , DEMISIA !!!

    0
    0
  2. Oare a cui este treaba să ducă mingea până în careu?

    Nu cumva antrenorii au această sarcină? Sună a clișeu, dar e adevărul.

    Aceași echipă rata cu nemiluită anul trecut, iar apoi cu Badea a ajuns să joace fără noimă.

    Când credeam că nu se poate mai rău, au venit meciurile cu Argeș și Voluntari.

    Am zis să avem răbdare, că durează puțin, schimbarea de sistem și alte cele. Am ajuns în etapa 12 și nu se vede încă nimic. Când o să vedem oare ceva?

    Ofensiv, nu avem o idee, o schemă, nimic.

    0
    0
    1. Trist, scuze și iar scuze, de asta sunteți buni, se pare că aveți pregătire…. Dar echipa ați pregătit-o pentru liga-2-a, nu îi așa ?
      Cât de penibili, doriți să fiți ? Plecați și lăsați-ne, se pare că nu ați înțeles, ce înseamnă UTA pentru noii.
      Drum bun, și sper să nu mai pregătiți o altă echipă, în acest mod minunat cum ați pregătit UTA.
      Nu am văzut nimic, nici o tactică, nici presing, agresivitate, ci doar frică, un joc haotic, jucători care așteaptă doar banii, și nu le pasă de UTA.
      Rușine, Rușine, Rușine!!!
      Lăsați-ne !!!

      0
      0
  3. O sa surprindă, dar calitatea de baza la Duna a fost bunul simt. Ca fotbalist a fost jumătate de Ungur sau Mitu. El de fapt e titular de acte, dependent de aventura Poenaru. Majoritatea jucătorilor, considera pe amândoi, funcționari responsabili cu ceva antrenamente și leafa la zi. Rar Meszar se duce să-i privească în ochi. Nimeni nu reproșează ratarea lui Postolachi. Faza este incriminata ca fiind moment decisiv în căderea psihica, inadmisibila la acest nivel. Totodată jalea stârnita printre jucători, inclusiv banca de rezerve. Asa ceva nu vezi nici la ratarea finala la ultimul 11m din rezultatul final de Cupa. Echipa în ultimul timp depinde de Cascini. Absenta lui e cât 5 de la Hagi. Exista un ghinion la UTA. BANII LA ZI !! Noi vedem armonia exterioara la echipe care dau satisfacție. În spate , de fapt, e duritate, pretenție. Numai privirea crâncenă a lui Hagi plus înjurătura, face cât o idee de joc.

    0
    0
  4. Duna rezolvati problema….avem incredere in voi…..ca va dati demisia si plecati la arad nu veti mai avea sprijinul suporterilor v ati batut joc destul !

    0
    0
  5. Duna:

    „trebuie să ne uităm la greșelile pe care le facem. Și mă refer aici la faza ofensivă, în special, pentru că nu ne-am creat ocazii. Într-adevăr, avem o problemă la atacul pozițional în terenul advers, ducem mingea relativ ușor aproape de careul advers, dar acolo se întâmplă ceva. Și această problemă n-am avut-o numai la jocul acesta, ci la mai multe jocuri. Trebuie să găsim mai repede cheița la acest aspect și să rezolvăm problema.”

    Identificarea onesta a acestei probleme reale, este primul pas pe drumul rectificarii ei.

    Urmaresc multe sporturi de echipa, dar am ajuns la concluzia ca antrenorii cu talent si inspiratie reusesc sa imbunatateasca jocul echipei chiar si de la momentul in care echipa adversa conduce cu, sa zicem 2-0. Antrenorii de mare calibru trebuie sa fie capabili sa vizualizeze instantaneu necisitatea urgenta de a schimba tactica, strategia, inlocuirea jucatorilor care nu presteaza, pe durata meciului.

    Nu ai voie sa nu gasesti solutii viabile in regim de urgenta, iar pe final sa nu fii in stare sa revii de la un scor de doar 0-1 in cele 60 de minute ramase in joc. Cu atit mai mult cu cit beneficiezi de un om in plus pe teren.

    0
    0
    1. D-le, anul trecut a avut doi eliminati si n-au reusit să dea gol Probabil că trebuie eliminati trei sau patru…poate nici atunci. Ce să cerem de la o echipă care e presată si primeste si gol in superioritate. Dar, cum zicea cineva pe-aici, când a intrat Keseru si UTA a fost in 10.
      după părerea mea trebuie făcut un plan pe termen lung si adus un antrenor care are un caracter sănătos, familist si sufletist. Care să aibă si autoritate asupra jucătorilor. Pe acest fundament să se clădescă o echipă puternică. Să fie sustinut de toți. Gyuszi are aceste calități. A mai învățat din greseli. Eu cred că el poate face performanță la Arad. Nu sunt de acord cu alte experiențe de antrenori chiar dacă sunt buni, pot claca la personalitate si caracter. Gyuszi a fost singurul care s-a zbătut cu toate puterile lui, cum a stiut el. Dar a scos „căruța” din noroi.

      0
      0
  6. Trebuie bătut CFR, egal cu fcsb și din nou victorie cu Craiova altfel nu vă vedem bine, ar fi cazul să jucăm fotbal de acum, forza uta oriunde, oricând

    0
    0
    1. …gata sa rezolvat ,UTA va juca fotbal în sfârșit va câștiga cu CFR va bate FCSB in cupa iar apoi face egal tot cu FCSB ,batem Craiova și suntem în play-off ,tot suporterul mulțumit ,primarul ,cetățeanul de rând etc…nu-i așa Vanter??? Teoria că teoria dar practica ne omoară! Jucațorii și staful nu au cum să obțină mai mult este imposibil ,jucători limitați antrenori praf in ochi! Și eu l-am susținut pe Poenaru e tinar ambițios știe fotbal dar e praf și pulbere repetent ! Daca ăștia scot un punct pina la final e mare sărbătoare la Arad! Sa dus drakului toată strategia clubului. Am înțeles că Apostu deține 10% din club ??? E bine dacă e așa, UTA sa compromis cu acest cămătar de aici și transferurile total inutile la echipă ,clubul practic este că o vaca de muls bătrînă ,încă mai picură ….

      0
      0
      1. Lotzico fiecare cu părerea lui, eu tot sper că va fi mai bine, am început prost campionatul și sper să-l terminăm în play off, până acum a fost invers, am început bine și am terminat prost, pe mine personal mă interesează doar uta, restul sint cancanuri, clar sufăr pt orice dar…. 🖐️🍺Forza uta oriunde, oricând

        0
        0
      2. Cum sa detina Apostu 10% din UTA ? Ce ineptie mai e si asta ? Detine 10 % din UTA Social Markeplace SRL , ce legatura are sula cu prefectura , una e una , una e alta

        0
        0
  7. Un meseriaș ar putea alege în minim 2 ani, jucători de lot făcut de alții. În plus, ca sarcina este și legătură cu Academia, care cere și ea expunere în prima line. Vine câte un grup restrâns de ceva valori și este anihilat de câte un Hassan, de la adversar. E bazinul unic de valoare a jucătorilor disponibili trimiși de noroc pe la alții. Iată acest Otele. Promițător la început, sufocat între timp de foștii lui colegi din contingentul comun de care vorbeam. Cine știe ce dureri de cap o fi produs și el pe unde a fost.!

    0
    0
  8. ,,Avem un lot echilibrat și valoros care a reacționat bine la acest gen de meciuri, cu adversari puternici. Ne plac meciurile în care ne măsurăm forțele cu cei mai buni.”
    Asta declara Mister Briantină înainte de meci. Sper sa nu la placa la fel de mult și meciurile care urmează, că rămân fără niciun punct .
    Contează că acest antrenor a fost angajat și este susținut în continuare de o conducere, pot crede, profesionista . Înseamnă că e bine, echipa e in grafic, adică va creste de la meci la meci!

    0
    0
  9. Un lucru e cert, jucătorii complotează împotriva lui Poenaru, care prin faptul că este subiectiv, fricos și slab pregătit, antrenează haosul.
    E foarte adevărat că și valoarea majorității jucătorilor este îndoielnică.
    Un antrenor valoros și profesionist ar crește aportul fiecărui jucător cu minimum 50% și ar construi relații de joc.
    Sunt foarte curios ce vor juca acești jucători blazați conduși fiind de alt antrenor.
    Nu mai există nici o speranță ca jucătorii UTA-ei să arate fotbal cu acești așa ziși antrenori, deoarece NU VOR SĂ MAI FIE ANTRENAȚI DE AMATORI!
    În jurul lui Mociu, Negoescu, Pop, Cascini, Benga și Chindriș (mai cerebrali și mai constanți în evoluții bune) etc., se poate reconstrui nu o echipă, ci FAMILIA UTA!
    FORZA UTA!

    0
    0
  10. De ce clubul UTA ajuta un jucator ca Florentin Matei ? Matei nu a facut nimic pentru UTA! Dar clubul UTA nu ajuta un jucator ca Romario Moise,care a fost cel mai bun jucator in Liga 2 ,a ajutat clubul sa promoveze? Si Moise are o perioada slaba la fel ca Matei! Asta inseamna ca nu ai respect pt jucatorii ce au facut ceva la acest club! Cristi Costin este pe final de contract cu Voluntari,sunt curios daca este ofertat! Sau doar straini?

    0
    0
  11. DUNAREA CU POIENITA SA VA DUCETI.VOI SUNTETI ANTRENORI FOARTE BUNI IN LIGA 6.NU STITI NICI SA EXPLICATI LA FUTBALIORI CA LA 0-1 NU SE PASEATA 8-10 PASE IN SPATE INTRE FUNDASI, PINA PRIMIM UN ALT GOL. MAI BINE MERETI LA TURNU CA NU AU ANTRENOR.LASATI UTA IN PACE

    0
    0
  12. Sunt culmea acesti comentatori de la DIGI Sport !!! Prorapidisti convinsi, isi musca buzele in timpul comentariului ca, Rapidul lor este condusa. Asa ca, marele Rapid inctrezuti in frunte cu MUTULICA au luat-o in freza !!! Ce se mai leaga NAUM ala de faza aia la golul anulat Rapidului ,nu se mai opreste din reluari !!! Mor astia de la DIGI ca, Rapidul a luat-o pe coaja, HA, HA ,HA .

    0
    0
  13. Conform principiilor mele,incerc sa nu reactionez la nervi,mai bine imi pun telefonul pe silentios si nu vreau sa aud pe nimeni…
    Banuiam ca luni este zi de odihna…fara regrete,astept din moment in moment anuntul demiterii stafului in frunte cu Poenaru,Duna si Vasiliu…Oare ce mai trebuie sa vedem,cat mai trebuie sa suferim?Ce se mai asteapta la aceasta incompetenta crasa aratata?3-5-9-12 etape….Au trecut,am crezut..Gata!Ajunge cu filozofiile,alibiurile fara sens…Ia sa ne spuna si Nea Dan Tapos cam cum ar fi cu Rosca,Mociu fata de Iacob si Balaur???
    Orbirea poate fi pe moment sau vesnicele teorii…Ajunge cu fariseii care cred ca la UTA este sanatoriu,loc caldut,linistit,…Poenaru,Duna,Ademi,Keseru,Matei,Dobrescu,Batha le trebuie reziliat imediat si de urgenta contractul…Nu maine dimineata,ci de ieri,ora ora 00:00,dupa meci cu Farul,pe e-mail sau Wathsapp trebuiau pusi pe liber!
    Tot de azi(marti),de la prima ora a diminetii,BENGA numarul 1 capitan!
    Daca nu ii curentezi urgent,devin elefanti blazati!!!Cat costa,costa rezilierile,cineva trebuie sa ia taurul de coarne….Asta este!Mars altundeva,sa pacaleasca fotbalul pe altundeva…
    Cu cat se taraganeaza,cu atat mai mult ne scufunda astia!Pana nu este prea tarziu…
    Terminati cu milogelile si scuzele…

    0
    0
  14. AUZI TU MESZAR DE CE VINDETI MECIURILE-.MERGETI LA SPITALUL DE ZIMBARETI CU MINTEA VOASTRA.U.T.A NU JOACA NIMIC ,JUCATORII DORM IN PICIOARE PE TEREN.PIERDEM,IAR ANALFABETUL DE poiana SI CU duna SPUN CA BAIETII AU JUCAT BINE.VAI DE CAPUL VOSTRU DE CACATI.DUSMANII ARADULUI.

    0
    0
  15. UTA are cel mai dezlânat, haotic, inestetic și ineficient joc din SUPERLIGĂ!
    Cine răspunde pentru toate acestea?!
    Ce tot mai așteaptă conducerea?!
    Bănuiesc că nu pe investitori, cel puțin nu anul acesta.
    Forza UTA!

    0
    0
  16. Nu Poenarule si Duna !!! echipa nu a jucat bine nici la Constanta cu Farul,a jucat slab ca deobicei. De ce Domnilor antrenori ? Mereu cu scuze si fel de fel de motive dupa aceeasi prestatie slaba a echipei ? Asa nu mai merge !!! MESZARE va place cum joaca UTA. ? Luati masuri . Lui TEJA, Patronul Ieftimie i-a dat ultimatul, daca Botosani sufera un alt esec, este pe faras !!!

    0
    0
  17. CAND INCEPI MECIUL CU BATHA U.T.A ARE 10 PE TEREN.DACA MAI INTRA SI KESERU-AMAR INSEAMNA IN LIMBA ROMANA AVEM 9 PE TEREN.UITATI-VA CATI FOTBALISTI SUNT DE LA U.T.A IN LIGILE 1-2-3 ,MAI MULTI TINERI,CARE AU FOST CRESCUTI DE NOI,SAU ADUSI CA TALENTE DIN ALTA PARTE,SI APOI ARUNCATI CA PE NISTE GUNOI.BRAVO MESZAR+ANTRENORII DE 00-WC.BRAVO-BRAVO

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button