Fotbal feminin

Utistele nu le-au dat nicio șansă „petrolistelor” și fac primele puncte în Liga a 3-a!





Echipa de fotbal feminin a UTA-ei s-a impus cu 4-0 în partida cu Petrolul Ighiu,  formație ce o reprezintă pe Petrolul Ploiești în Liga 3-a.

Jucătoarele antrenate de Valentina Calalb au făcut un meci bun pe arena „Motorul” din Aradul Nou și au reușit să-și ușureze misiunea încă din prima repriză, când au intrat la vestiare cu 2-0. Prunar a fost cea care a deschis scorul în minutul 9, iar Jarnea a înscris golul secund cu un sfert de oră înainte de pauză. Pe finalul meciului, Mihuțiu (min. 76) și Cladovan (min.81) au înscris și ele golurile de 3-0, respectiv 4-0.

UTA a început cu Calalb – Cladovan, Dreucean, N. Pocioian – L. Pocioian, Roz, Mihuțiu, Mihăieș, Prunar – Bodnar, Jarnea. Au mai jucat: Picu, Barz, Covaciu și Nuhaiu.

Sunt primele puncte ale „roș-albelor” în prezenta stagiune, după eșecul din runda inaugurală, 0-3 de la Craiova , cu FC U 1948. Miercuri, utistele s-au revanșat în fața oltencelor cu un zdrobitor 9-1 în turul întâi al Cupei României. La mijlocul lunii octombrie, arădencele vor juca în deplasare la Oltenia Femina, în etapa a patra din Liga 3 Feminin.

Un comentariu

  1. Ar trebui sa mergem de acum inainte la meciul fetelor macar ele castiga si isi doresc sa castige
    Bafta fetelor sunteti cele mai faine

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button