Minifotbal, futsal

Una caldă, alta rece pentru șimăndani în competițiile naționale de futsal!





După două victorii în etapa inaugurală a competițiile naționale în care participă, Șoimii Șimand a cedat un prim meci. Este vorba despre deplasarea de la Târgu Mureș, din Liga a 2-a de seniori, în timp ce juniorii U19 au câștigat din nou acasă.

Liga a 2-a de seniori: CSM Târgu Mureș – Șoimii Șimand 15-6

Duminică, „șoimii” s-au deplasat în inima Transilvaniei pentru etapa a doua a Ligii a 2-a la futsal. Gazdele de la CSM Târgu Mureș s-au dovedit prea puternice pentru băieții lui Mărcuș și Buruiană, pe care i-a învins cu 15-6. Barbocz a fost golgheterul partdei cu 7 goluri, pentru amfitrioni mai marcând: Muszi 3, Chorios 2, Papp, Chemtes și Dobai, în timp ce profesorul Dani Mărcuș a fost cel mai bun marcator al „șoimilor”, cu trei reușite. Pentru vizitatori au mai înscris: Micula, Ciornei și Tomuța.

Formații:

Tg. Mureș: Sabados – Kojzi, Dobai, Barbocz, Chorios. Rezerve: Varga, Puia, Daniel Hancu, Rafael Hancu, Nagy, Papp, Kiss, Chemtes.

Șimand: Năstase – Gherheș, Ciornei, Mărcuș, Sechel. Rezerve: Buruiană, Micula, Tomuța, Ujoc, Galeancu, Onaca.

„Șoimii” rămân cu 3 puncte în clasamentul seriei a doua, ACS Kereszthegy Remetea fiind – deocamdată – singura formație cu punctaj maxim, cu mențiunea că partida dintre Gheorgheni și ACS Korondy Junior 2017 Corund se va juca pe 9 octombrie. În etapa a treia, Șimandul va juca acasă, pe 16 octombrie, cu  Metropolitan Ișalnița (0 puncte).

Campionatul Național U19: Șoimii Șimand – CFR Timișoara 4-1

Noua sală din Șimand a fost pentru al doilea weekend consecutiv gazdă pentru tinerii fotbaliști ai „șoimilor”. După 9-6 cu Ișalnița, a venit și succesul cu 4-1 contra celor cu CFR Timișoara. Partida a fost decisă de „dublele” lui Ujoc și Cordoș, respectiv Bîrnaure.

Formații:

Șimand: Năstase – Ujoc, Tomuța, Galeancu, Cordoș. Rezerve: Ille, Trif,Borod, D. Albu, Andru, Ujoc.

CFR: Mihailovici, Bronz, Mihuț, Soare, Ferenți. Rezerve: S. Mihaiuc, G. Mihaiuc, Rădulea, Laschescu, Bîrnaure, Ghițulică, Dobren.

Șimandul are maximum de puncte în seria a 4-a, ca și Știința Craiova și Autobergamo Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button