UTA Arad

UTA, pe teren duminica seara cu FCSB și Universitatea Craiova!





„Bătrâna Doamnă” și-a aflat programul până la finalul turului de campionat în Superligă. După ce va juca împotriva campioanei CFR Cluj luni, 10 octombrie, de la ora 20,3o, la Arad, echipa „roș-albă” va juca duminica atât cu FCSB, cât și cu Universitatea Craiova.

Deplasarea împotriva actualei echipe a lui David Miculescu va avea loc pe 16 octombrie, începând cu ora 20,30, pe „Arena Națională”, în timp ce oltenii lui Mirel Rădoi sunt oaspeți pe „Francisc Neuman” o săptămână mai târziu, pe 23 octombrie, dar începând cu ora 18,15.

În aceste dueluri, arădenii o vor mai întâlni odată pe FCSB, în fața propriilor suporteri, dar de această dată în prima partidă din cadrul grupei B a Cupei României Betano. FRF-ul nu a programat încă această partidă, dar e clar că aceasta va avea loc miercuri sau joi, pe 19 sau 20 octombrie.

Superliga – etapa a 14-a

Vineri, 14 octombrie 2022

Ora 18,15: FC Arges – FC Voluntari

Ora 21: AFC Hermannstadt – FC Rapid 1923

Sâmbătă,15 octombrie

Ora 15,30: FC Botoșani – FCU 1948

Ora 18: FC Farul Constanta – FC Universitatea Cluj

Ora 21: Universitatea Craiova – FC Petrolul

Duminică, 16 octombrie

Ora 14: Chindia Târgoviște – CS Mioveni

Ora 20,30: FCSB – UTA

Luni, 17 octombrie

Ora 21: CFR 1907 Cluj – Sepsi OSK

Superliga – etapa a 15-a

Vineri, 21 octombrie

Ora 20,30: FC Rapid 1923 – Farul Constanta

Sâmbătă, 22 octombrie

Ora 17: FC Voluntari – Chindia Târgoviște

Ora 21,45: FCU 1948 – AFC Hermannstadt

Duminică, 23 octombrie

Ora 13,30: CS Mioveni – FC Botoșani

Ora 18,15: UTA Arad – Universitatea Craiova

Ora 21: FC Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj

Luni, 24 octombrie

Ora 18,15: FC Petrolul – FC Arges

Ora 21: Sepsi OSK – FCSB

 

9 comentarii

  1. LUAM CATE 6 GOLURI DE MECI.ATAT POATE FACE O ECHIPA FARA ANTRENORI. EU A-SI DA UN SFAT LA DUNARE SI POIENITA++++LUATI BAGAJELE SI FUGITI REPEDE PANA PIERDETI CAPUL,CA ORICUM NU ESTE BUN DE NIMIC……HU-HU-HU DE 100 DE ORI.RUSINE

    0
    0
  2. Deschid din ora in ora,cel mult,ba chiar mai des, stirile sportive,24 din 24 …Poate ne pune D-zeu mana in cap si vine anuntul oficial mult asteptat…”Multumim antrenorului Poenaru si staff-ului dansului pentru colaborare si bunele intentii…Le dorim succes in cariera dar vine mereu un moment al schimbarii necesare!Am ajuns la un consens reciproc,pentru bunastarea UTA-ei”…Asta imi doresc sa citesc,nu de acum,doar….
    Asa nu putem continua!Nu faptul ca nu vine nimic bun,ci faptul ca e tot mai grav…de la meci la meci…tot mai haotic si DISPERAT,cuvantul potrivit…Este ceva comparativ cu Comisarul 1 punct din 11 meciuri sau micul Napoleon Chirila…
    Este incredibil cat mai este acceptat acest trubadur in fotbal,Poenaru…Ca nu are licenta si nici nu o va lua curand(de inteles),dar oare macar un Liceu Sportiv are cu bac?Hmmm….Greu de inlocuit in timpul campionatului???Pai echipa poate juca in asemenea conditii fara antrenori de genul Stan si Bran…Poate ca mai mare presiune ar fi pe jucatori…Jucati mai fratilor fara antrenor,sa va vad,votati-va voi pe voi cine si unde sa joace,pe ce post?Benga neaparat capitan!Ar fi ceva inedit…
    As baga mana in foc,ca ar putea fi mai bine,mult mai bine…
    SAU,alta varianta…aduc un antrenor strain,Mandorlini,ca exemplu,cu secunzi ai nostri..Todea,Botis,Tapos si un Hexan pregatitor fizic…Jar ar manca…As putea sa jur..

    0
    0
  3. Meszar să facă bine să pregătescă debarcarea lui Poenaru. Indiferent de ce se va intâmpla in meciul cu CFR. Echipa nu joacă nimic si rezultate se văd. Am văzut aici tot felul de preferințe. Părerea mea este că acum nu e momentul de preferințele noastre ci de a scoate echipa din zona aceasta in care s-a afundat până nu-i prea târziu. Da, si eu am preferință, pe Gyuszi, dar nu pot să spun că nu poate fi o variantă mai bună. Dar dacă judecăm corect, el de când a plecat de la club a vorbit numai de bine si mereu zicea că vrea să câstige trofee cu UTA. Asta inseamnă că gândul lui este aici, la Arad. Mai bine vine unul ca el, decât unul cu gândul la cai verzi. Cum am zis, nu e vorba de preferințe, ci cum să redresăm o echipă care se duce cu toată viteza spre B ? Un antrenor care a fost la noi, cunoaște încă multi jucători, știe ce inseamnă UTA, cred că si urmărește tot ce se intâmplă la Arad, eu zic că el ar fi cea mai optimă variantă la momentul acesta. dacă vine alt antrenor, până a cunoaște jucătorii suntem deja in B. Doamne ferește!
    Sper să avem toți acelasi țel de a salva echipa de la acest joc extrem de enervant și de a o repune pe făgașul ei. Despre asta este vorba acum.

    0
    0
  4. Degeaba se agita suporterul aradean si cere sa plece Poenaru, Keseru, Ubbink etc. Problema reala la UTA nu sunt ei, este managementul mediocru prestat de niste semiamatori sprijiniti politic si care urmaresc alte obiective decat performanta sportiva pe care publicul aradean o asteapta. Au plecat Balint si Badea, au plecat si au sosit zeci de forbalisti de cand suntem in liga 1. Am ramas tot acolo, tot pe loc de play-out, ceea ce dovedeste ca nu cei care au plecat au fost problema ci cei care au ramas. Iar aceia sunt Meszar&compania. Singura sansa pentru performanta este reorganizarea clubului pe criterii profesioniste si renuntarea la banul public si influentele politice care vin ca o consecinta, iar sansa asta am avut-o in vara. Cei care l-au sustinut pe Meszar si nu au dorit Next Generation, au sustinut de fapt exact ce se intampla acuma. Mediocritate, lipsa de profesionalism, batjocora la adresa suporterilor si a fotbalului in general. Mult noroc, faceti-va cont pe UTAfan, poate asa batem CFR-ul

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button