Baschet

FCC UAV Arad își începe treaba în Liga Națională de Baschet Feminin, în Polivalenta de pe Mureș se pune doar problema scorului cu U. Cluj!





După ce meciul din runda inaugurală a Ligii Naționale la Baschet Feminin a fost amânat, din pricina pricina problemelor medicale din tabăra adversarului CSM Târgoviște, fetele de la FCC UAV Arad au avut la dispoziție două săptămâni să se pregătească pentru confruntarea din cadrul etapei a doua. Sâmbătă, de la ora 17, la Sala Sporturilor Victoria, „galben-albastrele” urmează să primească vizita Universității Cluj, adversar împotriva căruia odinioară arădencele jucau petrru supremația națională în sportul cu balonul la coș. 

Gruparea „studențească” a rămas puternică doar prin echipa de băieți, în timp ce la fete se bazează pe o echipă tânără, fără pretenții. Mărturie stă și scorul cu care formația de pe Someș a pierdut la turneul de la București în fața campioanei Sepsi: 32-107! Prin urmare, se anunță un duel dezechilibrat, mai degrabă un antrenament cu public pentru Branki Hadzovic și colegele sale (Stephanie Madden, Trinity Baptiste, Veatriki Akathiotou, Milena Marjanovic, Aleksandra Racic, Iva Giorgieva, Anamaria Ciotir, Andreea Fleșer, Daria Negru, Diana Roșu și Melinda Timotity) și în vederea disputelor din grupa de EuroCup, ce demarează peste două săptămâni. Denisa Vați e indisponibilă pentru acest meci

Polonezele de la KS Basket 25 Bydgoszcz completează grupa arădencelor în EuroCup

Apropos de competiția europeană, acolo unde vicecampioana României revine după 12 ani de absență, FCC UAV Arad și-a aflat și a treia adversară din grupă. Este vorba despre KS Basket 25 Bydgoszcz, locul 6 din campionatul Poloniei, învingătoare clară în disputa din calificările pentru Conferința 1, în fața lui Omilos Antisfairisis Chanion, locul 3 din campionatul Greciei.  Interesant este că la Bydgoszcz joacă și experimentata baschetbalistă româncă Gabriela Mărginean, dar și recenta cunoștință a Aradului din sezonul trecut, americanca Stephanie Kostowicz, fostă jucătoare la CSM Satu Mare. Faza grupelor debutează pe 26 octombrie, iar programul Aradului arată așa: Orman Genclik (Turcia, acasă, 26 octombrie), KS Basket 25 Bydgoszcz (Polonia, deplasare, 3 noiembrie), Arka Gdynia (Polonia acasă, 9 noiembrie), Orman Genclik (deplasare, 16 noiembrie), KS Basket 25 Bydgoszcz (acasă, 7 decembrie) și Arka Gdynia (14 decembrie, deplasare). În EuroCup va evolua și campioana Sepsi, care a ratat calificarea în grupele Euroligii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button