Progresul Pecica

Pecica a pierdut trenul spre locul 2 în care s-a urcat Ghiroda! Petcuț: „Să iei gol din degajarea portarului e frustrant” v.s. Bălu: „Meritat în fața unei echipe superbe”





Aflate în relații excelente prin prisma cele două conduceri, Progresul Pecica și CSC Ghiroda nu au avut prietenii timp de 94 de minute și și-au disputat pe muchie de cuțit punctele ce le urcau pe locul 2 în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. Câștig de cauză a avut formația timișană, care s-a impus cu 1-0, după reușita semnată de Andrei Mura, după 77 de minute.

 

Petcuț: „ Echipa a avut atitudine, am jucat de la egal la egal cu una din echipele bune ale seriei”

Asta și pe fondul unei evoluții mai puțin reușite a „galben-albaștrilor”, care au resimțit în special lipsa căpitanului Arsene (suspendat), dar și a altor jucători mai experimentați precum Aldan sau Puie (accidentați). Totuși, Alex Capătă a avut o ocazie imensă pe finalul primei părți, când ar fi putut da o altă direcție disputei de pe „Pădurice”. „Dacă e să fim sinceri ei au avut mai multe ocazii decât noi, dar dacă luam gol din altă fază nu aceea ce a decis meciul, nu era nicio supărare. Dar să iei gol din degajarea portarului e frustrant. Meciul s-a jucat de la egal la egal, ei au avut experiența de partea lor și – până la urmă – și ocaziile mai mari, dar, la cum a mers jocul, puteam să obținem un egal fără probleme. Dacă intram cu 1-0 la pauză la ocazia lui Capătă nu știu dacă nu câștigam acest meci. Și pe final am avut oportunități pe care nu le-am judecat bine, dar asta e, mergem înainte. Va fi un meci greu la Periam, căci, repet, oricine poate bate pe oricine în această serie. Că jucăm cu Periam, Ghiroda, Ineu sau Lipova e la fel, e același joc în care trebuie să alergăm. Până la urmă, nu putem fi supărați după jocul de azi, echipa a avut atitudine, am jucat de la egal la egal cu una din echipele bune ale seriei, deranjant este doar golul pe care l-am primit”, a afirmat Mihai Petcuț, antrenorul Progresului alături de Bogdan Bozian, la finele partidei cu Ghiroda.

 

Bălu: „Am făcut un joc bun, destul de consistent, în fotbal lumea ține mereu minte rezultatul”

Sorin Bălu se află la a doua deplasare câștigătoare la Pecica de la plecarea de pe banca „galben-albastră”, după acel 4-1 cu Periamul, din ultima etapă a play-outului stagiunii precedente. De această dată, fostul „secund” al regretatului Ionuț Popa la Poli a luat trei puncte în contul Ghirodei pentru o prezență pe poziția secundă în clasament, la 4 lungimi de undă în spatele liderului din Reșița. „Sunt fericit pentru victorie, am câștigat meritat. Am întâlnit o echipă fantastică, extraordinară, a celor de la Pecica, chiar vreau să îi apreciez pe cei doi antrenori, pe oamenii de aici, pe jucători. Chiar dacă au atâția tineri în echipă joacă cu o dezinvoltură fantastică și vor obține rezultate bune. Se vede că se lucrează corect și frumos aici, bravo lor. Pe de altă parte, îmi felicit băieții, am făcut un joc bun, destul de consistent. Am avut și probleme de nesincronizare, dar, până la urmă, în fotbal lumea ține mereu minte rezultatul. Dacă e să fim corecți, în prima repriză am avut două ocazii mari și două șanse bune, gazdele o ocazie mare prin Capi (n.a. Capătă). În repriza a doua tot noi am fost mai incisivi, victoria noastră e meritată în fața unei echipe superbe”, a precizat Bălu.

Dacă Pecica merge la Periam, CSC Ghiroda și Giarmata Vii încheie turul acasă, împotriva celor de la ACB Ineu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button