Minifotbal, futsalUncategorized

Andrei Cordoș – eroul Șimandului în victoriile din Liga a 2-a și CN de juniori la futsal!





Duminică și luni, ambele echipe de futsal ale celor de la Șoimii Șimand angrenate în competițiile naționale au intrat pe parchet și ambele au ieșit câștigătoare. O contribuție importantă a avut Andrei Cordoș, care a marcat 6 goluri, cele 4 de azi fiind decisive pentru destinația punctelor.

Liga a 2-a: Șoimii Șimand – Metropolitan Ișalnița  9-3

Acasă, unde poate strânge mai bine rândurile, echipa de eșalon secund al Șimandului a bifat a doua victorie clară a stagiunii. După 10-1 cu Korondy Junior 2017 Corund, ieri a venit un 9-3 cu doljenii din Ișalnița. Marcatori: Cl. Ujoc 2, Cordoș 2, P. Ujoc, Albu, Ciornei, Iacob – autogol, Micula, respectiv Neacșu și Iacob 2. Astfel,  trupa antrenată de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană acumulează 6 puncte în clasamentul seriei a doua, cu care se situează pe locul 4, la o singură lungime de undă de liderul Inter Gheorgheni.

Formații:

Șimand: Miclean – Cl. Ujoc, Tomuța, Cordoș, Ciornei, Mărcuș, P. Ujoc, Cătană, Micula, Haloș, Albu, Năstase,  Onaca, Puie. Antrenori:

Ișalnița: Neacșu – Belivară, Enache, Blică, Iacob, Păduraru, Petrescu, Chiruță. Delegat: Daniel Neacșu.

Campionatul Național de Juniori U19: ACS West Deva – Șoimii Șimand 6-7

Mult mai dificilă misiunea juniorilor șimăndani în această seară, la Deva. Aici tinerii „șoimi” s-au impus cu 7-6, după ce Andrei Cordoș a marcat de patru ori, iar Paul Ujoc a izbutit „tripla”, în timp ce pentru gazde au înscris Nicoară 3, Zgârdea, Voiculescu și Ardelean.  După al treilea succes la rând, puștii lui Mărcuș și Buruiană sunt liderii seriei a 4-a a CN de Juniori U19.

Formații:

Deva: Goșa – Voiculescu, Ardelean, Pintilie, Flore, Costică, Becheș, Popa, Nicoară, Zgârdea, Cozac.

Șimand: Năstase – Tomuța, Cordoș, P. Ujoc, Trif, Ilie, Andru, Fl. Ujoc, D. Ujoc, Albu, Borod.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button