Gloria LT Cermei

Cermeiul vrea să lege al 4-lea rezultat pozitiv la Carani! Cleuță: „Moralul e bun, dar trebuie să demonstrăm cu toții că ne dorim mai mult de la acest sezon”





De trei runde încoace, Gloria Lunca Tuez Cermei și-a găsit o constanță în rezultate și a și pasat „lanterna roșie” celor de la Periam. Totuși, poziția a 9-a nu le surâde deloc „sămădăilor” care, vineri, începând cu ora 15, au șansa de a mai urca în clasament dacă o bat pe echipa aflată deasupra lor, Phoenix Buziaș.

Nou promovata din județul Timiș are cu două puncte mai mult decât trupa lui Todea și împotriva formațiilor arădene a făcut, în general, meciuri bune. De altfel, a pierdut doar în fața Lipovei, chiar weekendul trecut (1-3), în timp ce cu Pecica și Crișul au remizat, iar pe Ineu a învins-o chiar în Țara Zărandului. „Întâlnim o formație incomodă, cu un antrenor care cunoaște foarte bine seria. Domnul Petruescu a făcut mereu treabă la echipele pe care le-a pregătit, mereu te surprinde cu câte ceva, trebuie să fim conectați sută la sută ca să scoatem un rezultat bun la Carani. Noi mergem după toate cele trei puncte, dar, în funcție de cum și decurge meciul, s-ar putea să trebuiască să ne mulțumim și cu o remiză. Nu ar fi tocmai bine, pentru că deja am pierdut multe puncte aiurea, iar noi ne-am propus ca la pauza de iarnă să fim undeva acolo, pe locurile 4-5. Distanța încă nu e mare, dar pentru a o recupera trebuie să legăm câteva victorii. Moralul e bun, căci venim după trei meciuri în care nu am pierdut, dar trebuie să demonstrăm cu toții că suntem bine și că ne dorim mai mult de la acest sezon”, spune Casian Cleuță, apărătorul de 20 de ani crescut de UTA.

Acesta face parte dintr-o linie de fund extrem de tânără a Cermeiului, alături de portarul Zamfir (21 de ani) și apărătorii R. Iuga (24 de ani), Vlad Clipotă (18 ani) și Darius Balazs (17 ani). „Nu cred că e un dezavantaj că suntem toți tineri, atâta timp cât jucăm unul pentru celălalt și respectăm sarcinile domnului antrenor. Cristi Todea e persoana potrivită pentru a ne da încredere, nouă, tinerilor, are răbdare cu noi, ne explică multe lucruri, progresăm de la meci la meci.  Personal, încă nu am renunțat la gândul de a juca mai sus, dar pentru asta trebuie să-mi ridic nivelul aici, la Liga 3-a. Mă bucur că primesc minute, sper să-mi aduc aportul la cât mai multe rezultate pozitive”, mai afirmă fundașul dreapta al „sămădăilor”.

Pentru meciul de la Carani, Todea nu va conta pe Vlad (suspendat), în  timp ce Eric Pașcu s-a antrenat normal și ar putea reveni pe gazon după o accidentare.

Formații probabile:

Buziaș: M. Lupu – Ferțu, Artimon, Marius Musteța, An. Popescu – Horcea, D. Filip – Petruș, Birău, D. Giurgiu – Hrudei.

Cermei: Zamfir – Cleuță, Clipotă, R. Iuga, Deta – Lazăr, D. Salka – P. Varga, Piț, Vlad – Șimăndan.

Arbitri: Valentin Florescu (Sfântu Gheorghe – Covasna) – Tamas Biro (Cernat – Covasna), Bela Recsenyed (Sfântu Gheorghe – Covasna)

Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Antonie Burtea (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button