UTA Arad

Dică: „La cum decurgea jocul era clar că am fi câștigat, dar au venit acele roșii pe care Cojocaru nu mi s-a părut că ar fi trebuit să le dea”





FCSB s-a prezentat bine la Arad chiar și cu echipa a doua. Evident, jucătorii care au evoluat în această seară împotriva UTA-ei pot oricând fi titulari pentru vicecampioana României și chiar au fost cu câteva săptămâni în urmă. Totuși, Bouhenna, Radunovic și Popescu și-au pierdut prea repede cumpătul și și-au lăsat echipa în 8, iar arădenii au egalat la 2 la ultima fază a meciului disputat în etapa inaugurală a grupelor Cupei României Betano.

Până la urmă, Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de prestația echipei pe care i-a făcut-o – de fapt – Gigi Becali încă de luni, când a anuțat că titularii din Superligă nu vor juca la Arad. „Am făcut o partidă bună, chiar dacă am schimbat 11 jucători de la campioant. Am văzut ce trebuia să văd astăzi la cei care au jucat mai puțin până acum, important e ca atunci când apelez la ei să dea totul pentru echipă. Am avut și o atitudine bună, curaj, asta contează pentru mine. Păcat că nu am câștigat, meritam acest lucru. Am primit acel gol repede, dar băieții au avut reacție, am întors rezultatul și am făcut un joc bun de posesie. Am avut ocazii, am dat două goluri, iar defensiv nu le-am dat șanse de a marca celor de la uta. Astea sunt lucrurile pozitive,  la cum decurgea jocul era clar că am fi câștigat. UTA nu ne-a pus probleme, dar au venit acele <<roșii>> și la ultima fază a venit acel gol. Vrem să mergem mai departe în Cupă, sper să fie important punctul pentru noi, dar trebuie să câștigăm următoarele meciuri”, a spus antrenorul lui FCSB.

Pentru Dică a fost o premieră să-și vadă echipa terminând un meci cu trei oameni mai puțin decât adversarul. „N-o mai făcusem pe asta până acum. Când un cartonaș roșu e dat cum trebuie jucătorul e de vină, dar nu știu, nu mi s-a părut că ar fi trebuit să le dea Cojocaru. La cei de la UTA când Benga a dat în minge s-a făcut că nu vede, mai făcuse un fault de galben, dar nu l-a văzut. Nu îmi plcae să comentez, dar în seara asta mi s-a părut așa arbitrajul. La Radunovic a fost fault la Musi înainte. Nu ne-a dat nimic și a fost eliminat Radunovic”, a adăugat fostul mijlocaș al naționalei.

Nicolae Dică a fost în premieră pe arena „Francisc Neuman” și s-a declarat plăcut surprins de ceea ce a întâlnit la Arad: „Atmosfera frumoasă, la fel ca și stadionul. Am văzut meciurile de acasă ale UTA-ei, suproterii sunt mereu alături de echipă, la fel ca ai noștri. Bravo lor, asta trebuie să facă un suporter adevărat”.

FOTO: Claudia Carp

Un comentariu

  1. Dica este pe faras,stie si el asta…Conform situatiei,de la fata locului,a vazut alt meci…Mare noroc a avut cu lipsa de reactie a lui Poenaru,care probabil ca dorea prelungiri,altfel nu-l pot intelege…Nu pot intelege intarzierea schimbarilor,atunci cand vezi ca Hoxallari este mana moarta,Dobrescu foarte imatur(atata poate,adus ca varianta)..Am inteles si faptul ca vrei sa-ti odihnesti anumiti jucatori..Dar cand vezi ca ei marcheza 2 goluri din nimic si nu ajung la poarta noastra si noi ii asaltam?…Ce mai astepti?Fata Morgana?Trebuiau imediat facute schimbarile respective…Frica,frica si frica,reactie intarziata…Ma asteptam la altceva…Sincer….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button