UTA Arad

Chivulete o arbitrează din nou pe UTA împotriva Craiovei! În precedentul meci, bucureșteanul i-a defavorizat pe arădeni





La 10 luni distanță de la U. Craiova – UTA 0-0, meci în care a privat-o pe formația „roș-albă” de un penalty și o eliminare a lui Bancu, Andrei Chivulete împarte din nou dreptatea între olteni și arădeni. De data aceasta o face, mâine (de la ora 18,15), pe arena „Francisc Neuman”, aici unde „centralul” bucureștean a mai condus un UTA – Mioveni 2-1, în care – de asemenea – a avut erori, dar de această dată împotriva ambelor formațiii.

Mâine, contra formației lui Rădoi, Chivulete o arbitrează pentru a treia oară pe UTA în Superligă, după ce îi mai fluierase pe „roș-albi” în trei rânduri în eșalonul secund și anume în succesul cu 3-2, la Brașov (mai 2016) și remizele, 1-1 și 3-3 la Deva (octombrie 2009), respectiv Mioveni (octombrie 2010) și o dată în 16-imile Cupa României: 0-2 la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda.

La confruntarea de mâine, Chivulete va fi asistat de Andrei Constantinescu (București) și Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), în timp ce rezervă va fi Florin Andrei (Târgu Mureș). În camera VAR vor lua loc Szabolcs Kovacs (Carei) și Romică Bîrdeș(Pitești), iar observator de arbitri este Zoltan Szekely Baia Mare). În fine, observator de joc a fost desemnat Octavian Goga, din Brașov.









4 comentarii

  1. de mai bine de un sfert de secol tribunele din romania gratuleaza familia chivulete,tata si fiu,,,sa speram ca nu o sa existe si a treia generatie,altfel slagarul devine hit…se pare ca la meciurile importante pentru noi primim arbitri din bucuresti sau ilfov…cei de la federatie ne trimit arbitrii lor de casa sa se asigure ca nu avem nici o sansa sa castigam..normal ca prefera craiova ,decat sa fim noi in play off…

    0
    0
    1. Retrogradăm 100% cu Poenaru, ăștia unde merg urmează desființarea! De fel nu sunt superstițios, dar după Clinceni și Mediaș pare că urmează UTA!

      0
      0
  2. Mereu am spus si imi mentin parerea..Cand joci fotbal frumos,legat,marchezi,ai daruire maxima,fizic si psihic,nu te lasi provocat,nu ai reactii nervoase,asa cum este el si VAR-ul nostru,arbitrajele nu te pot fura pe fata,doar te irita si te scot din sarite(mai ales pe jucatorii labili) si urmeaza cartonase care duc la suspendari ulterioare,deci un furt indirect,voalat,acoperit de regulament in mare proportie..Indiferent de adversar,trebuie sa joci fotbal…
    Adevarat si o simtim pe pielea noastra,ca astea ne-au costat mult,ne mai costa si inca nu ne-am invatat minte…Aici nu ma refer direct doar la Batha,ci si la multi altii,mai nou si Cascini sau Chindris…
    Nu poate fi de ascuns ca exista tensiuni in lot,nu mai au cum sa mascheze asta dar trebuie putina luciditate,macar atat..
    Adica se dau 5 minute prelungire,suntem cu 3 oameni mai mult,marcam si in afara de Benga,lucid,care recupereaza imediat mingea din plasa lui Vlad si tinde sa duca obiectul la punctul de reluare al jocului,din bucurie paralela cu inconstienta,restul fug sa sarbatoareasca…Bun,am inteles si asta,dar face parte din minutele de joc,asa ca dupa 3-4 minute de urcat pe garduri,bucurie,arbitrul fluiera finalul,timp in care se puteau concretiza inca un atac sau doua,macar pur teoretice..Asta este…regretele sunt tardive…
    Partea proasta ar fi ca nu este pentru prima data cand nu stim sa profitam de avantajul numeric…Doar s-a mai intamplat in sezonul precedent contra lui Hagi,cand nu mai avea schimbari si a jucat cu doi oameni mai putin..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button