UTA Arad

Următorul obiectiv al UTA-ei dacă se ratează play-offul: „Ne orientăm spre Conference!” Rădoi îl „sponzorizează” pe Poenaru





După UTA – U. Craiova 1-2, fanii i-au cerut să plece lui Ilie Poenaru și staffului său. Acesta a refuzat politicos, susținând că-și asumă criticile și îi înțelege pe contestatari, doar că e construit să facă față presiunii.

Dar, dincolo de pretențiile suporterilor, ce se așteaptă conducerea clubului de la UTA lui Poenaru? „Într-adevăr, suntem pe loc de baraj, dar nu ni s-a cerut câștigarea campionatului. Play-off-ul îl dorim noi , ca vestiar. Multe echipe doresc să câștige campionatul sau Cupa României, mulți vor să jaoce în Conference League. Sunt trei obiective, nu am ratat niciunul, suntem la trei puncte. Nu am apucat să vorbesc cu conducerea, o să discutăm mai departe. Inițial am discutat cu conducerea că ne dorim un trofeu. Timp de doi ani de zile s-a dorit evitarea retrogradării, suntem în anul trei și vrem să facem unul din cele trei obiective, Cupă, Conference sau play-off. Să vedem, dacă ne depăratăm de play-off atunci ne orientăm spre Conference”, a transmis antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Poenaru a fost apărat inclusiv de Mirel Rădoi, care chiar a ținut să precizeze că șefii arădenilor ar face o greșeală dacă ar face o schimbare la nivelul băncii tehnice. „După meciurile pe care le-am văzut, după joc, cred că UTA e pe minus cu 7-8 puncte. Ar fi trebuti să aibă mai multe puncte, iar din punctul meu de vedere clubul ar face o mare greșeală dacă l-ar schimba pe Ilie Poenaru. Joacă bine acasă, agresiv, cu cu toate că pentru noi, ca antrenori, contează doar rezultatul. Dar, să luăm în calcul și schimbările de jucători, antrenori, viziune, iar pentru mine e clar că UTA trebuia să aibă mult mai multe puncte”, a spus antrenorul oltenilor.

25 comentarii

  1. Diferențe. Nu facem parte din grupul admiratorilor lui Radoi, nici când juca. Dar distingem la el diferențe de atitudini, măcar jumătate reale. Lauda în general ca asa e trendul, trăirile reale sunt ascunse, nu din pudoare, din calcul. Apară pe Poenaru, ca pe oricine, din frustrarea excluderii lui de la națională. Dar același Radoi, se expune just unei analize corecte în caz de nereușită. Are vorba aia,, Ne luam lucrurile și plecam acasa”.! Se pare ca cei doi antrenori de la UTA, au uitat unde locuiesc. În orice caz nu în Arad.

    0
    0
  2. „politica pașilor mărunți”,spre liga a 2a,când dai asemenea declarații de genul ca:” acasă jucăm și nu-mi explic anumite greșeli personale „,ce sa mai spui.
    Felicitări antrenorilor și conducerii(dacă avem așa ceva),va bateți joc cu succes etapă de etapă,an după an de niște suporteri minunați!!!!
    Modul cum interpretați performanța sportivă e hilară!

    0
    0
  3. Dacă echipa ar juca ceva , dacă aș vedea niște trasee de joc ….ar fi dădător de speranța…dar așa, de la meci la meci , tot mai rău!!! Plus jucătorii blazați : Keseru, Matei, Dobrescu, Batha , Iacob , Balauru și care o mai fi ! Poenaru și Dună ( Lolek și Bolek după cum ia numit un hâtru în comentarii) nu sunt pt UTA ! La Balint în primul an de liga 1 ai văzut o apărare beton și stat la ciupeala, în anul doi în 12 etape am dominat orice echipă acasă și în deplasare….dar nu am avut om de gol . Și cu Badea a fost mai bine decât cu Lolek și Bolek ! Chiar ma doare sufletul sa vad , ce vad la un meci de-al UT-ei !

    0
    0
  4. Cu Balint am avut acele 10 meciuri fără victorie, dar jucam fotbal și dominam adversarii, indiferent de nume.
    Amu pierdem și nici nu jucăm nimic. Statistica meciului e îngrozitoare.

    Cu jocul ăsta, din meciurile cu Argeș, Petrolul și Voluntari o să scoatem maxim 2 puncte.

    0
    0
    1. Baieti, urmeaza 9 puncte din urmatoarele meciuri…sunt increzator in echipa, lotul e mai valoros decat al celor 3: Arges, Petrolul si Voluntariul…

      0
      0
  5. Mister Briantină, din iulie ne servești aceleași gogoși. Nu le mai înșir că le cunoști. Echipa nu joacă nimic și, ciudat, nici conducerea nu zice nimic. Adică e bine. La conducerea megaprofesionista mă refer, in frunte cu farul călăuzitor.

    0
    0
  6. Apropo uta are conducere???…. Alo drukerii la-ți hulit și la-ți vrut plecat pe Balint care a pus suflet la echipa…. Acum aveți ce v-ați dorit pe Poenaru o nulitate de antrenor care n-are nici demnitate sa plece…. O sa ne stoarcă și de bani….. Asa pățesc toți care nu se mulțumesc cu Tița de vaca am sugeti Tița de măgar…. Singura satisfacție este atmosfera de pe stadion dar…. Atenție se duce cu echipa în B ?????

    0
    0
  7. Pare-mi-se că următorul ,,obiectiv” e retrogradarea, Mister Briantină, un hat-trick, sa zicem așa, numai bun de atașat la CV.

    0
    0
  8. Cei mai tineri suporteri se întreabă care este evoluția de imediata așteptare. Am trăit de multe ori situația. Acum depinzi la joc, 80% de forma adversarilor, care vor 3puncte cu tine. Adio siguranța punctelor de acasă. Te uiți mai mult la rezultatele altor 3, 4 amărâți. Salvarea poate veni cu o victorie întâmplătoare, gen Botoșani și nule pe acasă. Spectacol doar în tribuna. Mister, căci el ne moștenește, promite curățenie de iarna. Mizerii la UTA pentru trei ierni.!! ” În tot cenușiul prezentului, o raza de soare. Evoluția juniorilor. Bucurosi le-om duce toate, de e pace, ori război.

    0
    0
  9. Primul lucru pe ziua de azi a fost sa citesc dacă e vreo demisie/demitere a lui Poenaru. Nu, din păcate… deja ma gândesc la altceva. Dacă acest Meszar nu intervine în vestiar, sa ia ceva masuri (antrenori, jucători, toți plătiți fara rost), mi frica sa nu se vrea retrogradarea… știm cu toții ce răzbunător sau ranchiunos e Gițișor de la Brad, ca deh, s-a tot luat lumea de el și de sclavul lui, Meszar
    Arădeni, DESTEPTAREA!!! În ritmul asta suntem în liga a doua…

    0
    0
    1. Meszar a promis dupa promovare 3 sezoane in Liga 1, apoi , nimic, car, mar,povesti cu sponsorii, povesti cu finantarile , nu a amintit deloc despre performante la UTA.De fapt cand vorbeste el , cel fara nici o rensponsabilitate oficiala la UTA.Dar de la UTA nu vorbeste nimeni in public , nici cu mass-media locala , nici cu cea centrala, nici nepotul lui Johny Broszowsky, nici Dorin Stana, nici Voinea. Cred ca s-au inscris in ceva Loje Masonica, pentru ca nimeni nu comunica absolut nimic despre starea echipei, a lotului echipei UTA

      0
      0
  10. Daca nulitatea asta care vad ca abereaza deja in cel mai sinistru mod va fi pe banca si la meciul cu Argesul e clar ca se vrea retrogradarea,echipa este in degringolada totala,daca aveam o conducere capabila individu asta era zburat deja de pe la meciul cu Voluntari.Cred ca ar fi cazul sa ne adunam noi suporterii si sa-l parasutam cu niste suturi in cur daca de buna voie nu vrea sa plece.Daca era pe la Rapid sau Petrolul maturau aia stadionul cu el.

    0
    0
  11. nu ai batut mioveni si chindia cand erau ultimele pe cine naiba vrei sa mai bati plin de gafe plin de jucatori care nu stiu sa stea in teren la o faz fixa…nu exista orizont de asteptare nu ppti spera nimic!

    0
    0
  12. Din păcate am ajuns echipa de la care se ia puncte, cea mai accesibila și acasă dar mai ales în deplasare. Argeșul ne va bate la fel și Petrolul cu Voluntari poate un egal în următoarele 3 meciuri un punct. Și noi visam Conference. Cai verzi pe pereți. Eu cred ca din ianuarie va veni Balint.

    0
    0
  13. Daca , fereasca al de Sus, retrogradam in acest sezon , mai dureaza 20 de ani pana promavam, in saracia in cre traieste Romania de azi !

    0
    0
  14. Mai glumim, mai facem haz de necaz, dar personal as vedea o solutie {am mai scris mai demult} in profesorul Cristi Pustai care e acum la Buzau.Are stil, are autoritate, e un om calculat si stie sa lucreze cu fotbalistii.Doar o parere !

    0
    0
    1. Vezi ca esti in urma cu noutatile , Mihalcea e antrenor la Buzau , iar daca Pustai a fost demis de la o echipa de mijlocul clasamentului in Liga a doua , zici ca ar fi bun la Arad…pe bune acum ?

      0
      0
    2. Asa este,(ironic)in afara de faptul ca Pusztai este demult uitat la Buzau si au instalat un alt incompetent,pe Mihalcea,ce ar face domnul profesor de matematica la UTA?
      Sa rezolve cu ei, la tabla, ecuatii de gradul I-i?Sa le recite sau sa le citeasca celor care din lot, nu vorbesc Limba Romana,poezii si citate din Literatura Romana?Sa le dea teme de casa,extemporale neanutate,teze?Sau ce?

      0
      0
  15. Azi la TV Arad ce sa vezi interviu înregistrat cu păcălici… Halal jurnaliști…. Corabia ii în deriva și noi avem timp de abureli…. Imediat am schimbat canalul tv…. Oare cine trebuie sa înțeleagă ca numai este timp de pierdut????? ???

    0
    0
    1. Pai, daca au avut antrenament seara cand era normal emisiunea in direct, normal ca a fost inregistrat. #zicsieu
      P.s.: Halal jurnalisti pentru ca ce? Ca l-au chemat la emisiune? Cand vrei sa se faca o retrospectiva si sa puna intrebari? In conferinte? Intelegi si tu multe…

      0
      0
  16. Nici nu se incheiase bine ultimul meci al etapei(Petrolul-Arges) si a venit urgent comunicatul care anunta demiterea lui Prepelita:”Ignorarea publicului si a conducerii nu pot fi tolerate!”…
    Deci altii nu tin cont de teorii,alibiuri,scuze si teorii…
    Pe noi,Poenaru si Duna ne iau de fraieri…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button